Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα πρόσβασης στο διάδρομο που οδηγεί στην ράμπα seatrac στην παραλία Αβδήρων

Πρόβλημα πρόσβασης στο διάδρομο που οδηγεί στην ράμπα SEATRAC στην παραλία Αβδήρων δημιουργήθηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώθηκε το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή. Ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου από δημότη που χρησιμοποιεί την ράμπα και με την σειρά του ο Δήμος Αβδήρων ανταποκρίθηκε άμεσα και αποκατάστησε την πρόσβαση στο εν λόγω σημείο.

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικράτησαν στην περιοχή του Δήμου Αβδήρων τις προηγούμενες ημέρες, καταστράφηκε μέρος του διαδρόμου που οδηγεί στην ράμπα SEATRAC στην παραλία Αβδήρων. Μόλις ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Να θυμίσουμε ότι τον Ιούνιο του 2017 εγκαταστάθηκε το σύστημα  SEATRAC στα Άβδηρα και  αποτελείται από μια ράμπα και ένα κάθισμα, διαθέτει ντουζιέρα πάνω από το κάθισμα, είναι ενεργειακά  ανεξάρτητο, εύκολο στη χρήση και ασφαλές προς τους χρήστες. Επίσης για την υποστήριξη της εγκατάστασης έχει τοποθετηθεί ξύλινος διάδρομος πρόσβασης, αποδυτήρια και ντουζιέρα. Το σύστημα SEATRAC δίνει  την ευκαιρία σε άτομα με κινητικά προβλήματα  να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα με την χρήση ενός χειριστηρίου.