Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης της παιδικής χαράς στην κεντρική πλατεία

Εργασίες ξεκίνησαν στην παιδική χαρά της κεντρικής πλατείας προκειμένου σύντομα να παραδοθεί και πάλι στους συμπολίτες μας, αυτή την φορά σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο σχετικός νόμος. Παράλληλα αντίστοιχες εργασίες γίνονται και στην παιδική χαρά του Ευμοίρου ενώ άλλες πέντε παιδικές χαρές βρίσκονται στο στάδιο του διαγωνισμού για την ανάθεσή τους σε ανάδοχο, μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος».

Συνεργεία του αναδόχου του έργου έπιασαν δουλειά από τα μέσα της εβδομάδας στην παιδική χαρά που βρίσκεται πίσω ακριβώς από το θεατράκι της κεντρικής πλατείας, ξηλώνοντας τις κατά νόμο ακατάλληλες υποδομές της ώστε να τοποθετηθούν νέες, σύννομες κατασκευές και να παραδοθεί στο κοινό της Ξάνθης, όπως υπολογίζει και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Παπαδόπουλος, μέσα σε περίπου ένα μήνα.

Οι παιδικές χαρές μαζί με το κολυμβητήριο, την καθαριότητα, τα αδέσποτα και το κυκλοφοριακό της πόλης αποτέλεσαν βασικά σημεία τριβής της απερχόμενης δημοτικής αρχής τόσο με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης όσο και με σημαντική μερίδα των πολιτών της Ξάνθης, με την σχετική δυσαρέσκεια, όπως εκτιμούν πολλοί, να εκφράζεται τελικά και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου.