Αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ για το βίντεο «οδοστρωτήρα» του Κυριάκου Μητσοτάκη

Θέλει να ισοπεδώσει τα εργασιακά δικαιώματα ο κ. Μητσοτάκης και δεν το κρύβει», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι «σε συνάντησή του με επιχειρηματίες, όπως αποκαλύπτεται σε βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, λέει ότι «θα σαρώσουμε ως οδοστρωτήρες τα εμπόδια που κρατούν δέσμια την επιχειρηματικότητα», απαντώντας σε επιχειρηματία για 7ήμερο εργασίας, χωρίς τον κίνδυνο ελέγχων και προστίμων από το Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας».

Το επίμαχο αυτό βίντεο με τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με επιχειρηματίες στην Κω και η θέση που εξέφρασε αναφορικά με τα εμπόδια όπως σημείωσε στην επιχειρηματικότητα, μεταξύ των οποίων και  η επταήμερη εργασία, πυροδότησε νέα αντιπαράθεση στο πολιτικό σκηνικό. Σχολιάζοντας το συγκεκριμένο βίντεο ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου σημείωσε ότι παντού υπάρχουν όρια κάτι ωστόσο που δεν ισχύει για την λογική του φιλελευθερισμού.

Μάλιστα όπως σημείωσε ο κύριος Χατζηθεοδώρου η αντίδραση των επιχειρηματιών αποδεικνύει την λειτουργία των ελεγκτικών μηχανισμών προκειμένου να περιοριστεί η εργασιακή ζούγκλα κάτι βέβαια που προκαλεί όπως αποδεικνύεται έντονες αντιδράσεις.