Ο ΠΑΣ ΑΝΤΙΚΑΣ διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το open air festival στο προσκοπικό κέντρο του γέρακα το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Αντίκας διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Open Air Festival που θα πραγματοποιηθεί στο 8ο χλμ Ξάνθης Σταυρούπολης στο προσκοπικό κέντρο του Γέρακα το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Ιουνίου. Οι δράσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και ξεκινούν νωρίς το μεσημέρι για τους μικρούς και μεγάλους φίλους  και συνεχίζουν με ποικίλα μουσικά δρώμενα για όλες τις ηλικίες.

Σε ένα υπέροχο καταπράσινο περιβάλλον στο προσκοπικό κέντρο του Γέρακα θα πραγματοποιηθεί για 2η χρονιά το Open Air Festival που θα δώσει την ευκαιρία σε όσους το παρακολουθήσουν  να απολαύσουν διάφορες ενδιαφέρουσες   δράσεις που θα  περιλαμβάνουν  παιχνίδια για τους μικρούς φίλους αλλά  και πολλά μουσικά σχήματα.

Η μετακίνηση προς και από τον χώρο του φεστιβάλ θα γίνεται με λεωφορεία δωρεάν ενώ οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στην είσοδο του φεστιβάλ και παράλληλα πραγματοποιείται προπώληση εισιτηρίων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Να σημειώσουμε ότι στο χώρο επίσης θα φιλοξενηθούν εκθέσεις τοπικών προϊόντων από παραγωγούς της ευρύτερης περιοχής. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να  ενημερώσουν τους υπεύθυνους του Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου Αντίκας ώστε να γίνει και η ανάλογη διαμόρφωση του χώρου.