Ανοιχτή εκδήλωση του συριζα την πέμπτη στο εργατικό κέντρο με ομιλητή τον υπουργό περιβάλλοντος Γιώργο Σταθακη

Στην Ξάνθη θα βρεθεί την Πέμπτη ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης ο οποίος θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στα πλαίσια της προεκλογικής περιόδου που ήδη ξεκίνησε.

Επί ποδός βρίσκονται στελέχη και υπουργοί της κυβέρνησης ενόψει της κάλπης της 7ης Ιουλίου προκειμένου να επικοινωνήσουν το πρόγραμμα αλλά και να αφουγκραστούν τους πολίτες. Στα πλαίσια αυτά στην Ξάνθη θα βρεθεί την Πέμπτη και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης.

Να σημειώσουμε πως στις βασικές δεσμεύσεις του προγράμματος για την επόμενη τετραετία, περιλαμβάνεται ο στόχος για 500.000 νέες και ποιοτικές δουλειές, «ούτε μία ώρα απλήρωτη εργασία», αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 7,5% το 2020 και 7,5% το 2021, μόνιμες προσλήψεις 10.000 ατόμων στην Υγεία και 15.000 στην Παιδεία, θέση σε βρεφονηπιακούς σταθμούς για όλα τα παιδιά. Στους βασικούς στόχους είναι επίσης η μείωση προκαταβολής φόρου στο 50%, μείωση πρώτου κλιμακίου φόρου εισοδήματος στο 20% και κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης για εισόδημα έως 20.000 ευρώ.