Στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης και η Αριαννα Παπαϊωάννου με τους «πολίτες για την Ξάνθη»

Την ικανοποίησή της για την εκλογή της στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης αλλά ταυτόχρονα και την απογοήτευσή της για το ότι οι «Πολίτες για την Ξάνθη» δεν κατόρθωσαν να εκλέξουν περισσότερους δημοτικούς συμβούλους σε αυτό εξέφρασε η Αριάννα Παπαιωάννου.

Το παράπονό της ότι είναι μία από τις μόλις πέντε γυναίκες δημοτικές συμβούλους του επόμενου δημοτικού συμβουλίου εξέφρασε η Αριάννα Παπαιωάννου η οποία εξελέγη σε αυτό με την παράταξη των «Πολιτών για την Ξάνθη». Δεσμεύτηκε πάντως να προωθήσει, μαζί με τους Γιώργο Χατζηθεοδώρου και Νίκο Ανταμπούφη να προωθήσει της προτάσεις της παράταξής της ώστε να μπορέσουν να υλοποιηθούν μέσα από συναινετικές διαδικασίες όσο περισσότερες από αυτές γίνεται.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι παρά την σχετική υποχρεωτική ποσόστωση που υπάρχει για την συμπλήρωση των σχεδιασμών, η απουσία γυναικών όχι απλά στον δήμο Ξάνθης αλλά και σε ολόκληρη την περιφέρεια είναι περισσότερο από αισθητή αφού ελάχιστες γυναίκες κατόρθωσαν να εκλεγούν και ακόμη λιγότερες είναι αυτές που θα καταφέρουν τελικά να καταλάβουν θέσεις ευθύνης.