Η Κυβέρνηση προδιέγραψε την πολιτική της μετά την έξοδο απο τα μνημόνια

Απάντηση στη ρητορική της Νέας Δημοκρατίας περί μη παραγωγής έργου από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του κόμματος σημειώνοντας πως η πολιτική της αποτυπώθηκε μετά την έξοδο από τα μνημόνια.

Από τον Αύγουστο του 2018 η κυβέρνηση ξεδίπλωσε με λυμένα τα χέρια την πολιτική την οποία πρεσβεύει τονίζει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Χατζηθεοδώρου απαντώντας στην κριτική που δέχεται από τα δεξιά περί μη παραγωγής έργου και καταστροφή της χώρας.

Γεγονός είναι πως τα κομματικά επιτελεία μπαίνουν σε ρυθμούς-εξπρές καθώς απομένουν πέντε εβδομάδες έως τις εθνικές εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κινηθεί στο πλαίσιο δράσης που προέκυψε από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της προηγούμενης εβδομάδας και θα έχει βασικούς άξονες δύο στοιχεία: Πρώτον, την ανάδειξη του έργου του ως κυβέρνησης και την παρουσίαση του προγράμματός του για την επόμενη τετραετία και δεύτερον, την επαφή με τον λαό, όπου πλέον κανείς δεν περισσεύει και όλα τα στελέχη (πρωτοκλασάτα και μη) αναμένεται να κάνουν πολλά χιλιόμετρα τις επόμενες μέρες.