Απολύτως ψευδή και παραπλανητικά τα σενάρια περί συνδιαλλαγής του Μανώλη Τσεπελη με νεοεκλεγείσες δημοτικές παρατάξεις

Κατηγορηματικά διαψεύδει τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες περί συνδιαλλαγής του συνδυασμού του Μανώλη Τσέπελη με δημοτικές παρατάξεις που αναδείχθηκαν σε αυτές τις εκλογές ο δημοτικός σύμβουλος Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Μπορεί οι κάλπες να έκλεισαν ωστόσο δεν φαίνεται πως κλείνουν και τα παιχνίδια που επιχειρούν ορισμένοι να παίξουν σε βάρος του νεοεκλεγέντος δημάρχου. Έτσι τις τελευταίες ημέρες γράφονται και διακινούνται σενάρια περί συμφωνίας του Μανώλη Τσέπελη με ανταλλάγματα πολιτικά και προσωπικά προκειμένου να διαμορφωθεί η απαραίτητη πλειοψηφία εντός του δημοτικού συμβουλίου. Απάντηση επί όλων αυτών δίνει ο δημοτικός σύμβουλος Ιπποκράτης Καμαρίδης ο οποίος χαρακτηρίζει τα σενάρια αυτά απολύτως ψευδή και παραπλανητικά για τον κόσμο.

Να σημειώσουμε πως ο νέος εκλογικός νόμος απαιτεί προγραμματικές συγκλίσεις εντός του δημοτικού συμβουλίου κάτι που σίγουρα θα γίνει και στην Ξάνθη. Ωστόσο από το σημείο αυτό μέχρι τα όσα καταμαρτυρούνται στον Μανώλη Τσέπελη για συνδιαλλαγές με νεοεκλεγείσες δημοτικές παρατάξεις η απόσταση είναι τεράστια και σίγουρα προκαλεί προβληματισμό για τον λόγο που ορισμένοι κύκλοι επιλέγουν να διακινούν αυτά τα σενάρια.