Αναρριχητικό φεστιβάλ από τον ορειβατικό σύλλογο Ξάνθης στο Νέστο

Οι ορειβατικοί σύλλογοι Ξάνθης και Κομοτηνής συνδιοργανώνουν το 2ο αναρριχητικό φεστιβάλ στην περιοχή του Νέστου το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουνίου, με την προσέλευση να είναι ελεύθερη στα Θρακικά Τέμπη για όλους όσους θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ή απλά ν’ απολαύσουν την φύση.

Στα Θρακικά Τέμπη του Νέστου, μία περιοχή με μεγάλο αριθμό αναρριχητικών διαδρομών, θα πραγματοποιηθεί το προσεχές σαββατοκύριακο το 2ο αναρριχητικό φεστιβάλ από τους ορειβατικούς συλλόγους Ξάνθης και Κομοτηνής. Η πολύ καλή ποιότητα του βράχου, η εύκολη πρόσβαση και η ποικιλία διαδρομών κατατάσσουν τα πεδία του Νέστου στα σημαντικότερα και ομορφότερα πεδία του σπορ της αναρρίχησης στην Ελλάδα.

Οι λάτρεις της φύσης, με την ευκαιρία της πραγματοποίησης του φεστιβάλ, μπορούν να αθληθούν και να δραπετεύσουν στην φύση επιλέγοντας το σπορ που τους ταιριάζει όπως πεζοπορία, ποδήλατο, canoe cayak ή ακόμη και να διασκεδάσουν κάνοντας slack line, flying fox ή παίζοντας στην πανέμορφη παραλία του ποταμού. Με το να συμπεριλάβει μία μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων σκοπός του φεστιβάλ είναι να προσελκύσει ένα μεγάλο και διαφοροποιημένο αριθμό επισκεπτών.