Σάββας Μελισσοπουλος : Με υπευθυνότητα και πολλή προσοχή θα σταθεί στο δημοτικό συμβούλιο ο συνδυασμός Ξάνθη για όλους

Με υπευθυνότητα και πολλή προσοχή θα σταθεί στο δημοτικό συμβούλιο ο συνδυασμός του οποίου είναι επικεφαλής , υποστήριξε σε δηλώσεις του στο Κανάλι 6 ο Σάββας Μελισσόπουλος  ενώ παράλληλα συνεχάρη τον Μανώλη Τσέπελη  για την εκλογή του στο τιμόνι του Δήμου της Ξάνθης.

Με την ευχή του για καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του ως Δήμαρχος Ξάνθης, ο Σάββας Μελισσόπουλος συνεχάρη τον Μανώλη Τσέπελη για την εκλογή του και επεσήμανε την  υπεύθυνη και προσεκτική στάση που θα κρατήσει ο ίδιος και ο συνδυασμό του μέσα στο δημοτικό συμβούλιο της Ξάνθης.

Όσον  αφορά στα επεισόδια που έλαβαν χώρα το βράδυ των εκλογών στην κεντρική πλατεία μεταξύ οπαδών του απερχόμενου δημάρχου και οπαδών του Μανώλη Τσέπελη ο κ. Μελισσόπουλος τόνισε ότι είναι πρωτόγνωρες εικόνες αυτές για την πόλη μας ενώ συμπλήρωσε ότι  τέτοιες συμπεριφορές έχουν να κάνουν με ήθη και λειτουργίες  που δεν αποδέχεται, ούτε ενστερνίζεται.

Να σημειώσουμε ότι ο Σάββας Μελισσόπουλος και ο συνδυασμός Ξάνθης για όλους του όποιου είναι επικεφαλής  εισέρχεται στο δημοτικό συμβούλιο της Ξάνθης καταλαμβάνοντας 8 έδρες και με ποσοστό 20,07%.