Οι τετραπλές κάλπες και η έλλειψη προσωπικού αίτια της καθυστέρησης στην έκδοση αποτελεσμάτων για τους δημοτικούς συμβούλους

Οι τετραπλές κάλπες και η έλλειψη προσωπικού είναι, σύμφωνα με την προϊσταμένη διοικητικού οικονομικού της αντιπεριφέρειας Ξάνθης κυρία Δερμενούδη, η αιτία της αδικαιολόγητης καθυστέρησης της έκδοσης των αποτελεσμάτων ως προς την σταυροδοσία των δημοτικών συμβούλων.

Μια εβδομάδα πέρασε σχεδόν από τις εκλογές και ενώ ετοιμαζόμαστε ήδη να προσέλθουμε εκ νέου στις κάλπες τόσο οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι όσο και οι δημότες δεν γνωρίζουν ποιοι απαρτίζουν το νέο δημοτικό συμβούλιο που προέκυψε από την Κυριακή 26 Μαϊου.

Πάντως πριν προσέλθουν στις κάλπες οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτή την Κυριακή επιλέγουμε μόνο τον Δήμαρχο αφού οι έδρες που παίρνει κάθε συνδυασμός έχουν ήδη κριθεί από την πρώτη Κυριακή. Έτσι άσχετα εάν δήμαρχος αναδειχθεί ο κύριος Δημαρχόπουλος ή ο κύριος Τσέπελης οι υποψήφιοι σύμβουλοι που θα έχει ο καθένας στο νέο δημοτικό συμβούλιο είναι δέκα και αυτό δεν αλλάζει όποιο και να είναι το αποτέλεσμα.