Ι. Καμαριδης: Δεν ξέρω αν το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη βούληση των πολιτών ή τη σύγχυση από τις τέσσερις κάλπες

Η απόφαση ενός λαού δεν σχολιάζεται σημείωσε ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος της παράταξης Δύναμη για το αύριο Ιπποκράτης Καμαρίδης ερμηνεύοντας ωστόσο τον τρόπο με τον οποίο ψήφισε ο κόσμος και το μπέρδεμα που έγινε λόγω της τετραπλής κάλπης.

Δεν ξέρω αν το τελικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει την πραγματική βούληση ή είναι αποτέλεσμα του μπερδέματος των πολιτών μπροστά στις τετραπλές κάλπες, σημειώσε ο δήμοτικός σύμβουλος και υποψήφιος με την παράταξη Πολίτες για την Ξάνθη Ιπποκράτης Καμαρίδης.

Να σημειώσουμε ότι στο 100% των εκλογικών τμημάτων ο κύριος Δημαρχόπουλος συγκεντρώνει ποσοστό 24,31% ενώ ο Μανώλης Τσέπελης 24,18 με την διαφορά των δύο να βρίσκεται μόλις σε 34 ψήφους. Σε σύγκριση μάλιστα με τις προηγούμενες εκλογές η δημοτική παράταξη καταγράφει απώλεια της τάξης των 8 μονάδων ενώ κερδισμένος της αναμέτρησης είναι ο Μανώλης Τσέπελης που κατάφερε να κόψει το νήμα και να βρεθεί στην δεύτερη Κυριακή, εισπράττοντας όχι μόνο την δυσαρέσκεια των ψηφοφόρων που είχαν επιλέξει τον κύριο Δημαρχόπουλο αλλά και το δυναμικό των παρατάξεων Μπένη και Πούλιου στην Σταυρούπολη. Με αυτά τα δεδομένα η Κυριακή στο Δήμο Ξάνθης είναι πραγματικό ντέρμπι αφού οι δύο μονομάχοι κατεβαίνουν στον εκλογικό στίβο με την ίδια ακριβώς αφετηρία.