Τα μηνύματα των δυο «μονομάχων» για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στον δήμο Ξάνθης

Από τους ήπιους τόνους και από την διάθεση ανοίγματος προς τους υπόλοιπους χώρους και συνδυασμούς που δεν κατάφεραν να εκπροσωπηθούν στον δεύτερο γύρο χαρακτηρίζονται οι δηλώσεις των δύο «μονομάχων» της δεύτερης Κυριακής στον δήμο Ξάνθης.

Ευχαριστίες σε όσους τους επέλεξαν αλλά και «ανοίγματα» ρπος τις υπόλοιπες παρατάξεις που δεν κατάφεραν αν φτάσουν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στον δήμο Ξάνθης υπάρχουν στα μηνύματα των δύο «μονομάχων» της δεύτερης Κυριακής των εκλογών, του απερχόμενου δηλαδή δημάρχου Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου και του υποψήφιου δημάρχου Μανώλη Τσέπελη.

Αναλυτικά στο μήνυμά του ο κύριος Δημαρχόπουλος αναφέρει ότι: «Οι δημότες της Ξάνθης, την Κυριακή 26 Μαΐου, έστειλαν με την ψήφο τους, δυο μηνύματα. Το πρώτο είναι αυτό της συνεργασίας των υγιών δυνάμεων που επιθυμούν ν’ αλλάξουν το Δήμο Ξάνθης. Ν’ αλλάξουν σελίδα χωρίς συναλλαγές και συμβιβασμούς με το χτες και τις παθογένειες του παρελθόντος. Το δεύτερο μήνυμα που μας έδωσαν οι πολίτες, ήταν  η ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό μου και στον συνδυασμό  μας, ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ. Σας ευχαριστώ όλους μέσα  από την καρδιά μου. Μας συγκινείτε με τις θερμές εκδηλώσεις σας. Παρά τον ανελέητο πόλεμο σε όλη τη θητεία μου, επειδή δεν συμβιβάστηκα και δεν συναλλάχτηκα, οι πολίτες της Ξάνθης, μας στήριξαν και μας κράτησαν ΟΡΘΙΟΥΣ. ΑΝΤΕΞΑΜΕ και ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ. Η Ξάνθη δεν γυρίζει πίσω. Παραμένουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας και σε όλα όσα από την αρχή δεσμευτήκαμε απέναντί σας.

-Να σας κοιτάμε στα μάτια με ειλικρίνεια!

-Να λειτουργούμε χωρίς συναλλαγές και μόνο για το καλό της πόλης.

Σας καλώ ΟΛΟΥΣ την Κυριακή 2 Ιουνίου, να δώσουμε μια ακόμη μάχη για την τελική μας νίκη. Η Ξάνθη προχωρά μπροστά. Οι πολίτες για μια ακόμη φορά θα νικήσουν»

Από την πλευρά του ο κύριος Τσέπελης στο δικό του μήνυμα τονίζει ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συμπολίτες μας που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους σε αυτές τις εκλογές. ευχαριστώ όμως κι όλους εκείνους που για δικούς τους λόγους προτίμησαν κάποιον άλλον συνδυασμό. τους εκτιμώ όλους και δεσμεύομαι απέναντι τους να είμαι ο δήμαρχος όλων των Ξανθιωτών. θέλω επίσης να επισημάνω τον πολιτικό πολιτισμό που απέδειξαν όλοι οι ανθυποψήφιοί μου αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Αντιθέτως μας ενώνουν πολλά και κυρίως μας ενώνει ο δήμος Ξάνθης που είναι η καρδιά μας και η ζωή μας. απομονώνουμε κάποιες μικρές «παραφωνίες» που εκφράστηκαν από κάποιους κύκλους στους οποίους οι Ξανθιώτες έχουν γυρίσει την πλάτη εδώ και πολύ καιρό. ο αγώνας όμως δεν τελειώνει σήμερα. προχωράμε στην δεύτερη και πιο σημαντική διαδικασία της επόμενης Κυριακής, όπου καλώ όλους τους συνδημότες μου να μας δώσουν την τελική νίκη για να μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το όραμα και τον σχεδιασμό μας για τον τόπο που αγαπάμε και που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ θερμά και ραντεβού την ερχόμενη Κυριακή.