Στο νοσοκομείο Ξάνθης την τρίτη ο υφυπουργός οικονομίας και ανάπτυξης Στάθης Γιαννακιδης

Την ευκαιρία να διαπιστώσει από πρώτο χέρι τόσο τις προόδους που έχουν γίνει όσο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ακόμη το νοσοκομείο Ξάνθης είχε την ευκαιρία ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σε αυτό το πρωί της Τρίτης.

Το νοσοκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης, ο οποίος αφού περιηγήθηκε στους χώρους, μίλησε με το προσωπικό και επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις και τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του νοσοκομείου, είχε συνάντηση με τον διοικητή του ιδρύματος, Αχιλλέα Γερόπουλο από τον οποίο ενημερώθηκε για τις προόδους που έχουν γίνει αλλά και για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που συνεχίζουν να υπάρχουν και χρειάζονται αντιμετώπιση. Ο κύριος Γιαννακίδης στις δηλώσεις του τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει για την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου η στελέχωσή του με προσωπικό, η αξιοποίηση προγραμμάτων για την απόκτηση εξοπλισμού και η εξόφληση των οφειλών του προς τους προμηθευτές του.

Στις προσπάθειες του Ξανθιώτη υφυπουργού να στηρίξει το νοσοκομείο Ξάνθης αναφέρθηκε ο διοικητής του, Αχιλλέας Γερόπουλος, τονίζοντας την μεγάλη αναβάθμιση των υποδομών του νοσοκομείου αλλά και την στήριξη της προσπάθειας αναβάθμισής του από το προσωπικό του.

Πέρα πάντως από τα βήματα προόδου που αναμφισβήτητα έχουν γίνει στο νοσοκομείο Ξάνθης, στον κύριο Γιαννακίδη τέθηκε και το μεγαλύτερο ίσως πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Ξάνθης, που είναι η έλλειψη ιατρικού προσωπικού. Κάτι που μελετάται να αντιμετωπιστεί με την θέσπιση μισθολογικών αλλά και άλλων κινήτρων.