Σάββας Μελισσοπουλος : Η σημερινή μέρα είναι μια μεγάλη γιορτή της τοπικής αυτοδιοίκησης – μια μεγάλη στιγμή για την ιστορία του τόπου

Συγκινημένος και ενθουσιασμένος από την μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών και την προσέλευση του κόσμου εμφανίστηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος το βράδυ της Δευτέρας στην κεντρική του προεκλογική ομιλία και στην παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό Ξάνθη για όλους. Καταχειροκροτούμενος και έτοιμος για την επόμενη μέρα στο Δήμο της Ξάνθης επεσήμανε ότι η εκδήλωση αυτή  είναι μια μεγάλη γιορτή της τοπικής αυτοδιοίκησης και μια μεγάλη στιγμή για την ιστορία του τόπου.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα γνωστού ξενοδοχείου της πόλης το βράδυ της Δευτέρας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος πραγματοποίησε την κεντρική του προεκλογική ομιλία και παρουσίασε όλους τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους. Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ξάνθη για όλους» στα πλαίσια της ομιλίας του παρουσίασε αναλυτικά  τους πυλώνες πάνω στους οποίους θα βασιστεί και τα έργα τα οποία μπορούν να υλοποιηθούν και να αλλάξουν το Δήμο Ξάνθης ενώ επεσήμανε ότι η εκδήλωση αυτή είναι

είναι μια μεγάλη γιορτή της τοπικής αυτοδιοίκησης και μια μεγάλη στιγμή για την ιστορία του τόπου. Μία στιγμή που εδώ και δεκαετίες περιμένουν όλοι οι περισσότεροι ξανθιώτες.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος μίλησε για το όραμά του, να δει την πόλη πρωτεύουσα των εξελίξεων και τον Δήμο Ξάνθης παρόντα παντού. Έναν Δήμο ανθρωποκεντρικό που υπηρετεί τον πολίτη και όχι την πολιτική. Ανέπτυξε το πρόγραμμά του, το οποίο όπως είπε είναι απλό, υλοποιήσιμο και  αποτελεσματικό. Έκανε επίσης εκτενή αναφορά και στην απαραίτητη σύγκρουση του παλιού και φθαρμένου με το νέο κι ελπιδοφόρο, και έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως όλα αυτά επιτυγχάνονται όχι με μαγικά ραβδιά, διορισμούς και αντιδημαρχίες, όπως ευαγγελίζονται κάποιοι, αλλά με αφοσίωση και αγάπη για τον τόπο, πρόγραμμα και πολιτική βούληση, αλλαγή νοοτροπίας και δημιουργική συνεργασία. Επίσης  ζήτησε ισχυρή εντολή από το λαό του Δήμου της Ξάνθης, για να εφαρμόσει τις αξίες, τις αρχές και το πρόγραμμά του, ώστε ο Δήμος Ξάνθης να απεγκλωβιστεί από την απραξία, να ξαναχτίσει σε νέες βάσεις, να αδράξει τις ευκαιρίες που έχουν χαθεί.

Ο κ. Μελισσόπουλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία την εκδήλωση και όσους συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα που καταβλήθηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και πέτυχαν να ανατρέψουν όλα τα προγνωστικά με τη δημιουργία ενός μεγάλου κύματος αλλαγής για το Δήμο της Ξάνθης.  Δεν έκρυψε την συγκίνησή του και όπως υποστήριξε περνάει από μπροστά του σαν ταινία όλη η διαδρομή που ξεκίνησε μαζί με τους συνεργάτες του και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Ο Σάββας Μελισσόπουλος παρουσίασε τα πρόσωπα που απαρτίζουν τον συνδυασμό του ψηφοδελτίου του, δηλώνοντας περήφανα πως «αυτό είναι το ψηφοδέλτιο της νίκης. Είναι οι άνθρωποί μου, οι άνθρωποί σας. Επιλεγμένοι σοφά, με κριτήρια αυστηρά και ποιοτικά, «φρέσκοι», καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά, με κοινό αξιακό σύστημα και όραμα για την πόλη.

Ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα χειροκρότησε θερμά όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  ενώ ήταν διάχυτη παντού η πεποίθηση και η πίστη  όλων για την ανατροπή στα τοπικά δημοτικά δρώμενα στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μάιου.