Πλήθος συναντήσεων του Μανώλη Τσεπελη και των συμβούλων του

Γεμάτη ήταν η Δευτέρα για τον Μανώλη Τσέπελη και τον συνδυασμό του Δύναμη για το Αύριο καθώς επισκέφθηκε ΕΒΕ, Δημαρχείο, Περιφερειακή Ενότητα, Αστυνομία αλλά και Πυροσβεστική υπηρεσία.

Το Επιμελητήριο Ξάνθης, επισκέφθηκαν  ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης καθώς και υποψήφιοι του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο», προκειμένου να συζητήσουν με τον πρόεδρό του κ. Στέλιο Μωραΐτη, ο οποίος μάλιστα επισήμανε πως θεωρεί ότι  με Δήμαρχο Ξάνθης τον κ. Τσέπελη και με διοίκηση τον συνδυασμό «Δύναμη για το Αύριο» δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα συνεργασίας. Κατά την συζήτηση, επισημάνθηκε η μεγάλη ανάγκη συναίνεσης μεταξύ ΕΒΕ και Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα, ώστε να προβληθεί το έργο, ο τουρισμός άλλα και η επιχειρηματική δράση της περιοχής μας. Στη συνέχεια βρέθηκαν στο Δημαρχείο Ξάνθης όπου οι υπάλληλοι του Δήμου τους υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά ευχόμενοι «καλή επιτυχία» στην «μάχη» των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ωστόσο μετά την επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης, τόσο ο κ. Τσέπελης όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού, επισκέφθηκαν και την Στέγη Γραμμάτων και Καλών Τεχνών του Δήμου Ξάνθης, όπου στεγάζονται το Δημοτικό Ραδιόφωνο, οι Τεχνικές Υπηρεσίες, το Δημοτικό Ωδείο και η Δημοτική Βιβλιοθήκη. Περνώντας από όλες σχεδόν τις υπηρεσίες, δέχθηκαν ευχές για «καλή επιτυχία» ενώ υπήρξε και ένας σύντομος διάλογος με υπαλλήλους καθώς και την Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης. Επόμενος σταθμός η συνάντηση με τους υπαλλήλους της περιφερειακής ενότητας  οι περισσότεροι εκ των οποίων αυτό το διάστημα καλούνται να ανταπεξέλθουν και να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της απρόσκοπτης διαδικασίας των εκλογών. Περνώντας από όλα σχεδόν τα γραφεία, συνομίλησαν με τους υπαλλήλους, ενώ παράλληλα συναντήθηκαν και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Ζαγναφέρη, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στον καθένα ξεχωριστά.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας  Ξάνθης ήταν ένας ακόμη «σταθμός» για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μανώλη Τσέπελη και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο», οι οποίοι συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Χρήστο Σταμπουλή. Ο ίδιος, αν και νέος στα καθήκοντα που ανέλαβε για την Ξάνθη, επισήμανε πως γνωρίζει ότι ο κ. Τσέπελης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία, ενώ παράλληλα δήλωσε σίγουρος για αγαστή συνεργασία στο μέλλον. Από την πλευρά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης έδωσε την υπόσχεση για συνδρομή του δήμου, για τις όποιες ανάγκες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα και εύρυθμα την λειτουργία της, προσφέροντας ασφάλεια στους πολίτες αυτού του τόπου.

Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος και οι σύμβουλοι συναντήθηκαν με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης κ. Κωνσταντίνο Δαδούδη. Ο κ. Τσέπελης εξήρε το έργο της Π.Υ Ξάνθης, τονίζοντας παράλληλα και την ανάγκη για αγαστή συνεργασία. Η προστασία του περιαστικού άλσους (ενόψει και της θερινής περιόδου) αλλά και οι σκέψεις για μετεγκατάσταση  της υπηρεσίας σε καίριο σημείο ώστε να μπορεί να δρα σε κάθε περίπτωση κατά το συντομότερο δυνατόν, ήταν δύο από τα θέματα που τέθηκαν κατά την διάρκεια της συζήτησης, με τον κ. Δαδούδη να τονίζει ότι υπάρχουν πολλές προτάσεις που μπορούν να συζητηθούν και οι οποίες αφορούν στην βελτίωση της λειτουργίας αλλά και της αποτελεσματικότητας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.