Θερμή υποδοχή επεφύλαξε το Δροσερό στον Γιώργο Χατζηθεοδωρου

Με ιδιαίτερη θέρμη έγινε δεκτός στο Δροσερό ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου συνοδευόμενος από την υποψήφια ευρωβουλευτή Μαρία Τσαμπάζη και τους βουλευτές Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρη Στογιαννίδη.

Η θερμή υποδοχή σας μας υποχρεώνει την επόμενη ημέρα να είμαστε πάλι εδώ στην γειτονιά του Δροσερού όπως είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου, αφού το Δροσερό είναι γειτονιά της Ξάνθης η οποία είναι ξεχασμένη. Μάλιστα στις πρώτες προτεραιότητες του συνδυασμού είναι το σχέδιο πόλης το οποίο όπως είπε σας αρνούνται εδώ και χρόνια γιατί οι βασιλιάδες που κατοικούν εκεί απέναντι θέλουν να σας έχουν όμηρους. Ο κύριος Χατζηθεοδώρου έκανε αναφορά και στην εκπαίδευση των παιδιών καθώς όπως σημείωσε όταν πριν από 30 χρόνια τοποθετήθηκε στο σχολείο του Δεκάρχου δεν υπήρχε ούτε ένας μαθητής Ρομά τη στιγμή που έξω από την αυλή υπήρχαν 25 παιδιά που δεν τα άφηναν να μπουν.

Μετά από έξι χρόνια που υπηρέτησε εκεί και τα 25 παιδιά ήταν μέσα στο σχολείο ενώ τρία από αυτά συνέχισαν και στο Γυμνάσιο. Η εκπαίδευση πρόσθεσε είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να γίνει άμεσα. Ακόμη ο κύριος Χατζηθεοδώρου αναφέρθηκε στην πλήρη έλλειψη υποδομών κάτι που πρέπει να τελειώσει μόνο όμως με τη βοήθεια των κατοίκων του οικισμού. Παράλληλα αναφέρθηκε στο δικαίωμα στην εργασία και την κοινωνική ενίσχυση κάτι στο οποίο έκανε αναφορά και ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στην Ξάνθη κάτι που αποδείχθηκε και με την δημιουργία της Γενικής Γραμματείας και με την υποψηφιότητα της Μαρίας της Τσαμπάζη.

Θέλουμε να αλλάξουμε κατέληξε ο κύριος Χατζηθεοδώρου την γειτονιά του Δροσερού, να γίνει ενιαίο κομμάτι της πόλης γιατί όλοι είμαστε κάτω από τον ίδιο Θεό. Δεν υπάρχουν για εμάς διαφορετικά χρώματα ούτε διαφορετικές θρησκείες τόνισε, κάτι που το έχουμε αποδείξει εκφράζοντας την πεποίθηση πως την Κυριακή το βράδυ θα δοθεί απάντησε σε όλους εκείνους που έχουν ξεχάσει τον οικισμό εδώ και σαράντα χρόνια και σ’ αυτούς που προσπαθούν να τους εκμεταλλευθούν. Μαζί με τον Γιώργο Χατζηθεοδώρου βρέθηκαν στο Δροσερό η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Τσαμπάζη και οι βουλευτές Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεϊν Ζεϊμπέκ και Γρηγόρης Στογιαννίδης.