Ταξίδι στην παράδοση από την χορωδία του 4ου και του 6ου γυμνασίου Ξάνθης σε συνεργασία με τη χορωδία του παραρτήματος ΑΜΕΑ Ξάνθης

Στα πλαίσια των γιορτών νεολαίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας μία υπέροχη μουσική, χορωδιακή και λαογραφική εκδήλωση . Οι νέοι και οι νέες που συμμετέχουν στην χορωδία του 4ου και του 6ου Γυμνασίου Ξάνθης σε συνεργασία με τη χορωδία του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης τραγούδησαν και ξεσήκωσαν το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση. Τα παιδιά τραγουδούν μες στους δρόμους κι η φωνή τους τον κόσμο αλλάζει, τα σκοτάδια σκορπάνε κι η μέρα λουλουδίζει σαν ανθός στο περβάζι.

Μία δραστηριότητα αφιερωμένη στα δικαιώματα των παιδιών παρουσίασαν στην κεντρική πλατεία της πόλης μας η χορωδία του 4ου και του 6ου Γυμνασίου Ξάνθης με υπεύθυνη την καθηγήτρια μουσικής Σοφία Τσέλιου σε συνεργασία με τη χορωδία του Παραρτήματος Ατόμων με Αναπηρία Ξάνθης και υπεύθυνο τον μουσικό Αντώνη Μουσαδέ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των γιορτών νεολαίας όπου τα παιδιά τραγούδησαν και χόρεψαν  παραδοσιακούς χορούς.