Στην παλιά πολη, την Λευκη και το Λαμπρινο ο Σάββας Μελισσοπουλος

Τον συνοικισμό του υδραγωγείου, στην παλιά πόλη της Ξάνθης αλλά και τους οικισμούς της Λεύκης και του Λαμπρινού επισκέφθηκε την περασμένη Κυριακή ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για όλους», Σάββας Μελισσόπουλος, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του.

Εγκάρδιες συναντήσεις και επαφές με κατοίκους της περιοχής του συνοικισμού του υδραγωγείου στην παλιά πόλη της Ξάνθης, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή είχε ο επικεφαλής της παράταξης «Ξάνθη για όλους» και υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης Σάββας Μελισσόπουλος την Κυριακή. Μαζί τους συζήτησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συνοικισμός καθώς και για τις λύσεις που προτείνει γι’ αυτά ο συνδυασμός του στο πρόγραμμά του. Μία ομολογουμένως δύσκολη γειτονιά ειδικά αναφορικά με την μετακίνηση των κατοίκων της και την καθημερινή της λειτουργία για την οποία η μέριμνα και το ενδιαφέρον από την πλευρά της εκάστοτε δημοτικής αρχής είναι περισσότερο κι από ζωτικής σημασίας για την καθημερινότητα των συνδημοτών μας που κατοικούν σε αυτήν. Τα ζητήματα αυτά έθεσαν άλλωστε οι κάτοικοι του συνοικισμού και στον κύριο Μελισσόπουλο με τον τελευταίο να δεσμεύεται να προωθήσει τις ανάλογες πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά τους καθώς και την ποιότητα της ζωής τους συνολικά.

Την ίδια μέρα ο κύριος Μελισσόπουλος και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι βρέθηκαν και στους οικισμούς της Λεύκης και του Λαμπρινού όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με κατοίκους των δύο οικισμών του δήμου Ξάνθης, οι οποίοι του μετέφεραν με την σειρά τους προβληματισμούς αλλά και ζητήματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους και τα οποία χρειάζονται την παρέμβαση της δημοτικής αρχής για να επιλυθούν. Από την πλευρά του ο κύριος Μελισσόπουλος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του άκουσαν με προσοχή τους κατοίκους του οικισμού, αντιπρότειναν λύσεις στα προβλήματά τους τις οποίες και συζήτησαν μαζί τους, καταλήγοντας και οι δύο πλευρές στο συμπέρασμα ότι χρειάζονται σοβαρές και μεγάλες αλλαγές στην διοίκηση του δήμου Ξάνθης καθώς και στον τρόπο που αυτή προσεγγίζει τους αγροτικούς οικισμούς, όπως είναι η Λεύκη και το Λαμπρινό, με τον κύριο Μελισσόπουλο να δεσμεύεται ότι από την επόμενη κιόλας μέρα της ανάληψης της διοίκησης του δήμου Ξάνθης από την παράταξή του θα σταθεί δίπλα στους συμπολίτες μας σε κάθε γειτονιά και οικισμό του δήμου.