Στα Κομνηνα, τον οικισμό του Σαμακωβ και στην υποδοχή της εικόνας του Αγ. Γεωργίου Περιστερεωτα ο Μ. Τσεπελης

Τον συνοικισμό του Σαμακώβ και τον οικισμό των Κομνηνών επισκέφθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο», Μανώλης Τσέπελης ενώ παραβρέθηκε και στην υποδοχή της εικόνας του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια από την γενοκτονία των Ποντίων.

Με ευλάβεια, συμμετείχαν στην υποδοχή της Ιερής Εικόνας του Αγίου Γεωργίου «Περιστερεώτα» στην κεντρική πλατεία Ξάνθης, την Παρασκευή το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης και υποψήφιοι του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο», Μανώλης Τσέπελης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 100 χρόνια της Γενοκτονίας του Πόντου. Μια εκδήλωση, στο πλαίσιο όλων αυτών που πραγματοποιούνται από τον Σύλλογο Ποντίων Νομού Ξάνθης, προκειμένου να τιμήσουν τις 353.000 ψυχές που χάθηκαν τόσο άδικα.

Το Σάββατο ο κύριος Τσέπελης και μέλη του συνδυασμού του «Δύναμη για το Αύριο» επισκέφτηκαν το Σάββατο το απόγευμα την περιοχή του Σαμακώβ. Εκεί βρέθηκαν με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι τους μίλησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή τους. Όλοι μαζί περπάτησαν στα σοκάκια της γειτονιάς όπου εντόπισαν μικρά προβλήματα που χρίζουν ενεργειών για να κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα των κατοίκων της γειτονιάς. Ένας από τους πλέον εμβληματικούς συνοικισμούς της Ξάνθης, με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ανάγκες που έχει και ο οποίος χρειάζεται αντίστοιχα ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον από την εκάστοτε δημοτική αρχή της Ξάνθης ώστε να στηρίζεται η ποιότητα της ζωής των κατοίκων του.

Τέλος, το πρωί της Κυριακής ο κύριος Τσέπελης και αρκετά από τα μέλη του συνδυασμού του βρέθηκαν στον οικισμό των Κομνηνών. Στην πλατεία του χωριού έγινε η εκδήλωση για τη γενοκτονία των ποντίων που διοργάνωσε ο σύλλογος ποντίων Κομνηνών . Ο κόσμος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του. μετά το πέρας της εκδήλωσης ο Μανώλης Τσέπελης και τα μέλη του συνδυασμού μίλησαν με κατοίκους της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, στον τόπο τους. Ο ορεινός οικισμός άλλωστε, όπως και πολλοί ακόμη αντίστοιχη στην ευρύτερη περιοχή της Σταυρούπολης, αντιμετώπισαν την έντονη αδιαφορία της δημοτικής αρχής τα τελευταία πέντε χρόνια με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά και ιδιαίτερα εμφανή για την ποιότητα της ζωής των κατοίκων τους, με τους νεότερους εξ’ αυτών να επιλέγουν ν’ αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλες περιοχές της χώρας ή και στο εξωτερικό ακόμη προκειμένου να βρουν ευκαιρίες γι’ απασχόληση και ευημερία. Τα παραπάνω αλλά και πολλά ακόμη ήταν από τα θέματα που επικράτησαν στις συζητήσεις του κυρίου Τσέπελη με τους κατοίκους.