Από την Δράμα για την ευρωβουλή με το κίνημα αλλαγής ο Στέργιος Κωνσταντίνου

ις θέσεις και τις απόψεις ενός νέου ανθρώπου που επιχειρεί για πρώτη φορά να εκτεθεί στην κρίση των συμπολιτών του για την Ευρώπη που θέλουν και οραματίζονται οι νέοι κατέγραψε μέσω του καναλιού 6 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Στέργιος Κωνσταντίνου.

Η ανάγκη για αλλαγή τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα δηλώνει ότι τον ώθησε ν’ αποδεχτεί την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής ώστε να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής για τις επερχόμενες ευρωεκλογές ο Στέργιος Κωνσταντίνου, προσπαθώντας από την πλευρά του να εκφράσει τη νέα γενιά που ενώ προσπάθησε, σπούδασε και μορφώθηκε βρέθηκε αντιμέτωπη με την οικονομική κρίση και τα αδιέξοδά της στην χώρα μας αναζητώντας λύσεις και διεξόδους.

Αναφορικά με το πρόταγμα της εκλογικής αναμέτρησης για την ευρωβουλή ο κύριος Κωνσταντίνου τόνισε ότι πρόκειται για μία από τις κρισιμότερες εκλογικές μάχες που έχουν γίνει ποτέ στην Ευρώπη κι έτσι οι ευρωεκλογές δεν γίνεται να αντιμετωπίζονται ως εκλογές ήσσονος σημασίας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Στέργιος Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1991 στην Δράμα, Σπούδασε πολιτικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε με σπουδές στη Νομική στο ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του στο καθολικό πανεπιστήμιο της Λέουβεν στο Βέλγιο και στη συνέχεια εργάστηκε στις Βρυξέλλες και στην Βιέννη αναπτύσσοντας έντονη πολιτική δράση σαν φοιτητής, με αποκορύφωμα την υποψηφιότητά του για την ευρωβουλή με το Κίνημα Αλλαγής.