Σε Λευκη και Χρύσα την τετάρτη ο Μ. Τσεπελης

Τους οικισμούς της Λεύκης και της Χρύσας επισκέφθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο» Μανώλης Τσέπελης μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του προκειμένου να συζητήσει με τους κατοίκους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους οικισμούς τους.

Στον οικισμό της Λεύκης βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης και υποψήφιοι του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο», προκειμένου να συζητήσουν με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής . Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το ενδιαφέρον του κυρίου Τσέπελη και των συνεργατών τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο ότι «η Λεύκη πρέπει να πίνει νερό από τον Παράδεισο». Ένα έργο το οποίο όπως επισήμανε ο κύριος Τσέπελης «θα πρέπει επιτέλους να γίνει», μετά από πολύχρονες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωσή του. Φυσικά, έγινε λόγος και για τις αναγκαίες ασφαλτοστρώσεις στον οικισμό οι οποίες ξεκίνησαν μεν από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή όμως μόνο μετά από συνεχή όχληση των ίδιων των κατοίκων, κατά την προεκλογική μόνο περίοδο. Δύο ζητήματα τα οποία οι κάτοικοι θεωρούν ότι είναι κομβικής σημασίας για την καθημερινότητά τους και τα οποία δεν παραλείπουν να θέτουν τόσο στην απερχόμενη δημοτική αρχή όσο και στους υποψήφιους δημάρχους και τους υποψήφιους συμβούλους τους που τους επισκέπτονται κατά την τρέχουσα προεκλογική περίοδο.

Το ίδιο απόγευμα ο κύριος Τσέπελης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του επισκέφτηκαν και τον οικισμό της Χρύσας όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους του οικισμού. Ο κύριος Τσέπελης, όντας και ο ίδιος κάτοικος της περιοχής, τόνισε πως η Χρύσα είναι ένας οικισμός που χρειάζεται πολλές περισσότερες παρεμβάσεις και υποδομές, ενώ ιδιαίτερα συγκινημένος, επισήμανε ότι από εκεί ξεκίνησε για πρώτη φορά την πολιτική του σταδιοδρομία. Οι συντοπίτες του τον διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν θεωρώντας ότι είναι ο μοναδικός αυτοδιοικιτικός που όλα αυτά τα χρόνια δείχνει αμέριστα το ενδιαφέρον του για τον οικισμό και για τους ίδιους.

Οι συναντήσεις του υποψήφιου δημάρχου Ξάνθης με τους πολίτες αλλά και οι επισκέψεις του σε οικισμούς αλλά και φορείς του δήμου Ξάνθης αναμένεται να συνεχιστούν και μέσα στο σαββατοκύριακο και να ενταθούν κατά την επόμενη εβδομάδα, που είναι και η τελευταία πριν από την πρώτη κρίσιμη εκλογική μάχη της 26ης Μαΐου για τον δήμο Ξάνθης. Τόσο ο ίδιος ο κύριος Τσέπελης όσο και οι συνεργάτες του πάντως εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στις επισκέψεις που έχουν πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα σε οικισμούς και γειτονιές του δήμου Ξάνθης.