Σ. Γιαννακιδης: Τα επιτεύγματα της ελληνικής οικονομίας επιστρέφουν στο λαό σε αντίθεση με τη Ν.Δ που στοχοποιει την κοινωνία

Ότι επιτεύγματα επιτυγχάνει η ελληνική οικονομία θα επιστρέφονται στον ελληνικό λαό και αυτή είναι η διαφορά μας με την Νέα Δημοκρατία που έχει στοχοποιήσει την πλειοψηφία της κοινωνίας, σημείωσε ο υφυπουργός οικονομίας και ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης σχολιάζοντας τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης. Τα επιτεύγματα της ελληνικής κοινωνίας επιστρέφουν στην ελληνικό λαό και αυτή είναι η διαφορά με την Νέα Δημοκρατία που έχει στοχοποιήσει την πλειοψηφία της κοινωνίας όπως αυτό αποτυπώνεται από τις θέσεις για τα επιδόματα και την επταήμερα εργασία τόνισε ο υφυπουργός οικονομίας και ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης με αφορμή τα θετικά μέτρα της κυβέρνησης που γίνονται νόμος του κράτους.

Να σημειώσουμε πως η θέση του κυρίου Μητσοτάκη για επταήμερη εργασία προκάλεσε την έντονη αντίδραση όχι μόνο της κυβέρνησης αλλά και των υπολοίπων κομμάτων. Το ΚΚΕ  σε σχετική ανακοίνωσή του τονίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης αντιλαμβανόμενος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του έχει πάρει την «μπουκιά απ’ το στόμα», υπερθεματίζει σε αντιλαϊκά μέτρα, προκειμένου να γίνει αυτός ο εκλεκτός του κεφαλαίου. Μόνο έτσι εξηγείται η πρότασή του για 7ημερη εργασία, δήθεν με τη θέληση των εργαζομένων, όταν όλοι γνωρίζουν πως ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς εκβιάζει αυτή τη «θέληση» των εργαζομένων».

Αιχμές κατά του προέδρου της ΝΔ άφησε και το ΚΙΝΑΛ, αναφέροντας: «Ο κ. Μητσοτάκης δέσμιος των πιο ακραίων συντηρητικών πολιτικών, αδυνατεί να κατανοήσει ότι η ψηφιακή εποχή και η νέα τεχνολογία μπορεί και πρέπει να συμβαδίζει με τη μείωση του χρόνου εργασίας και την ευημερία των εργαζομένων και των οικογενειών τους».