Στην Ξάνθη ο Σάββας Τσιτουριδης στων «Ελληνων Ριζοσπαστων»

Την Ξάνθη επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο επικεφαλής του κόμματος «Έλληνες Ριζοσπάστες» και υποψήφιος ευρωβουλευτής Σάββας Τσιτουρίδης, όπου και είχε συναντήσεις με τοπικά στελέχη και θεσμικούς παράγοντες, προωθώντας την υποψηφιότητά του.

Το νεότευκτο κόμμα των «Ελλήνων Ριζοσπαστών» και την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες ευρωεκλογές παρουσίασε το πρωί της Πέμπτης στην Ξάνθη ο πρώην βουλευτής και υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης.  Μεταξύ άλλων συναντήσεων που είχε βρέθηκε και στο Επιμελητήριο Ξάνθης όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρό του, Στέλιο Μωραΐτη.

Στην ατζέντα που μέχρι στιγμής πάντως έχει δώσει στην δημοσιότητα το κόμμα του κυρίου Τσιτουρίδη δείχνει να είναι φιλευρωπαϊκό, στηρίζοντας μία βαθύτερη και δικαιότερη οικονομική και νομισματική ένωση, με ενίσχυση της απασχόλησης, της ανάπτυξης και των επενδύσεων καθώς και με ενίσχυση της εποπτείας του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Στα σημαντικά σημεία του προγράμματός του βρίσκονται ακόμη η αντίθεσή του στις μειώσεις των κονδυλίων για την κοινή αγροτική πολιτική και τα προγράμματα ΕΣΠΑ της ΕΕ, η εφαρμογή μιας κοινής πολιτικής για το μεταναστευτικό, την ενέργεια, την έρευνα και την τεχνολογία.