Υποψήφιος δήμαρχος Τοπειρου Κ. Δαλατσης : Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Κώστας Δαλάτσης πραγματοποίησε ομιλία στον οικισμό της Κυψέλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της παράταξης  και τις πρωτοβουλίες που θα λάβει  με στόχο  ένα δήμο που θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική μέριμνα δημιουργώντας υπηρεσίες παροχής κοινωνικών υπηρεσιών που θα ανακουφίσουν και θα στηρίξουν τους δημότες.  Εντωμεταξύ παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης «Όλοι Μαζί για την Αλλαγή» στον Εύλαλο, το βράδυ της Δευτέρας.

«…Έφτασε η ώρα να σας βλέπω απέναντι μου από τη θέση του υποψήφιου Δημάρχου, μία απόφαση που δεν ήταν καθόλου εύκολη, γιατί ήταν μία απόφαση που πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και πολλές συζητήσεις..». Με αυτά τα λόγια ο  υποψήφιος Δήμαρχος Τοπείρου Κώστας Δαλάτσης ξεκίνησε την ομιλία του στον οικισμό της Κυψέλης στο Δήμο Τοπείρου. Και συνέχισε ο κ. Δαλάτσης: «… Ήταν μία απόφαση που με φέρνει εδώ μπροστά σας με σεβασμό για τα θέλω σας και για αυτά που περιμένετε από το Δήμο Τοπείρου. Κάναμε ένα συνδυασμό ξεκινώντας από το μηδέν, με νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά. Δεν είμαστε οι πολιτικοί της μιας ημέρας. Είμαστε εδώ έχοντας ως μοναδικό στόχο το καλό του τόπου, το μέλλον του και την όσο το δυνατόν καλύτερη  καθημερινότητα όλων των δημοτών..». Και συνέχισε ο κ. Δαλάτσης λέγοντας ότι οι βασικοί προγραμματικοί άξονες του συνδυασμού που ηγείται είναι η τρίτη ηλικία,  οι αγρότες και οι νέοι άνθρωποι που θέλουν να ζουν με αξιοπρέπεια. Αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του οδικού δικτύου της περιοχής για την ασφαλή μετακίνηση των αγροτών και των πολιτών γενικότερα και επίσης έθεσε το θέμα  λειτουργίας ενός χημείου για να κάνουν οι αγρότες τις αναλύσεις των εδαφών χωρίς ταλαιπωρία αλλά και ένα γραφείο προγραμματισμού για την ενημέρωση των αγροτών ως προς τα προγράμματα που μπορούν να ενταχθούν και να υλοποιήσουν. Επίσης ο κ. Δαλάτσης αναφέρθηκε στην τρίτη ηλικία τονίζοντας ότι στόχος του συνδυασμού που ηγείται  είναι να δημιουργήσουν ένα δήμο που θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κοινωνικό του πρόσωπο  δημιουργώντας υπηρεσίες παροχής κοινωνικών υπηρεσιών που θα ανακουφίσουν και θα στηρίξουν τους δημότες. Επίσης αναφέρθηκε και στην ερήμωση των περιοχών του δήμου λόγω έλλειψης υποδομών που είναι αναγκαίες για την απασχόληση και την μόρφωση των παιδιών και των νέων. Ο κ. Δαλάτσης εξήγγειλε τη  δημιουργία κέντρων Δημιουργικής  απασχόλησης όπου θα μπορούν οι νέοι να προετοιμάζονται για το σχολείο αλλά και να ασχολούνται και με δραστηριότητες που τους ενδιαφέρουν και τους ψυχαγωγούν.  Και κλείνοντας την ομιλία του είπε χαρακτηριστικά «..Πάμε να χτίσουμε και να οικοδομήσουμε το μέλλον του τόπου. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Είμαστε νέοι άνθρωποι με όραμα και αυτό θα το δείξουμε και στην πράξη» κατέληξε ο κ. Δαλάτσης.

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «όλοι μαζί για την αλλαγή» του Δ. Τοπειρου

Εντωμεταξύ παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την τελετή των εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου της παράταξης «Όλοι Μαζί για την Αλλαγή» στον Εύλαλο, το βράδυ της Δευτέρας. Ο Κώστας Δαλάτσης κατά την ομιλία του αφού αναφέρθηκε στους βασικούς προγραμματικούς άξονες της παράταξης στο επίπεδο του προγραμματισμού και του εξορθολογισμού της λειτουργίας του Δήμου,   ενώ προχώρησε και  στο επίπεδο των αρχών και των αξιών που όπως επεσήμανε λείπουν από τη νυν διοίκηση και πρέπει να επανέλθουν στο Δήμο.  Στη συνέχεια παρουσίασε τους υποψήφιους της παράταξης  ενώ η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από παλμό και ζωντάνια. Τέλος ο  Κώστας Δαλάτσης τόνισε ότι η μεγάλη προσέλευση του κόσμου δίνει την  ώθηση για να εντείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις προσπάθειες καθώς διανύουν την τελική ευθεία για την αλλαγή στο Δήμο Τοπείρου.