Η Μαγεία του εθελοντισμού – το 1ο τμήμα της πέμπτης τάξης του 2ου δημοτικού σχολειού Ξάνθης υιοθέτησε εικονικά τον Ρουλη

Η μαγεία του εθελοντισμού και της αγάπης των παιδιών για τα ζώα έγινε πράξη μέσα από μία υπέροχη κίνηση. Το1ο τμήμα της πέμπτης τάξης  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης υιοθέτησε εικονικά τον Ρούλη, ένα αδέσποτο σκυλάκι που φιλοξενείται στο καταφύγιο των ζωοφιλικού συλλόγου των αδέσποτων φίλων της Ξάνθης.

Ακόμη κι αν δεν έχετε τη δυνατότητα να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο ζωάκι , μπορείτε να φροντίσετε για αυτό καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες του μέχρι να καταφέρει να βρει τη νέα μόνιμη στέγη του. Αυτή είναι μια εικονική υιοθεσία μέσω της οποίας μπορείτε να καλύψετε τις βασικές ανάγκες – τροφή και φαρμακευτική αγωγή – για ζωάκια που φιλοξενούνται στο καταφύγιο του ζωοφιλικού συλλόγου μέχρι αυτά να βρουν μία μόνιμη αγκαλιά να τα φροντίζει.  Σε μία τέτοια κίνηση αγάπης και εθελοντισμού προχώρησε το1ο τμήμα της πέμπτης τάξης  του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης και υιοθέτησε τον Ρούλη, ένα αδέσποτο σκυλάκι που φιλοξενείται στο καταφύγιο των ζωοφιλικού συλλόγου των αδέσποτων φίλων της Ξάνθης.

Εάν λοιπόν αγαπάτε τα ζώα, θέλετε να υιοθετήσετε και για κάποιους λόγους δεν μπορείτε, υιοθετείστε εικονικά ένα ζωάκι που φιλοξενείται στο καταφύγιο μέχρι αυτό να βρει την αγκαλιά που του αξίζει. Μία τέτοια απόφαση δεν βοηθάει μόνο το ζώο που θα επιλέξετε αλλά και τους φίλους του, διότι αναλαμβάνοντας κάποια από τα έξοδα συντήρησης του, δίνετε τη δυνατότητα να οι υπεύθυνοι του φιλοζωικού συλλόγου να φροντίσουν  και κάποιο άλλο ζώο που έχει ανάγκη.