Σε νοσοκομείο και ΚΑΠΗ Ξάνθης την παρασκευή ο Μανώλης Τσεπελης

Το γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο Ξάνθης αλλά και το κεντρικό ΚΑΠΗ του δήμου Ξάνθης επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη για το Αύριο» Μανώλης Τσέπελης το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Στο νοσοκομείο ο κύριος Τσέπελης συναντήθηκε με τον διοικητή του ιδρύματος, Αχιλλέα Γερόπουλο, ενώ στο ΚΑΠΗ Ξάνθης συναντήθηκε και συνομίλησε με ηλικιωμένους οι οποίοι του ανέφεραν τους προβληματισμούς τους.

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης επισκέφθηκαν την Παρασκευή το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης και υποψήφιοι του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο», οι οποίοι συναντήθηκαν με την Διοικητή του Νοσοκομείου, την Πρόεδρο των εργαζομένων αλλά και με εργαζόμενους των Τεχνικών Υπηρεσιών. Ειδικότερα ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης τους ενημέρωσε για τα προβλήματα του νοσοκομείου, ενώ τόσο ο κύριος Τσέπελης όσο και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του υποσχέθηκαν να σταθούν «αρωγοί» και να προσφέρουν κάθε βοήθεια για το καλό και την υγεία όλων των συμπολιτών μας καθώς και να προωθήσουν θέματα που αφορούν στο ιατρικό προσωπικό.

Επίσης κατά την συνάντηση έγινε και μια ενημέρωση για τα νέα μηχανήματα του Νοσοκομείου ενώ κάποιοι εκ των υποψηφίων προσέφεραν απλόχερα λίγο από το αίμα τους, κατά την επίσκεψή τους στο τμήμα αιμοδοσίας. Λίγο νωρίτερα, παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία και την Αρτοκλασία που έγινε στην εκκλησία, στο πλαίσιο ενόψει του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Αδελφών Νοσοκόμων (Γιορτή Νοσηλεύτριας) στις 12 Μαΐου.

Την ίδια μέρα ο κύριος Τσέπελης και μέλη του συνδυασμού του επισκέφθηκαν το κεντρικό ΚΑΠΗ του δήμου Ξάνθης προκειμένου να συνομιλήσουν με τους ηλικιωμένους και να ακούσουν τους προβληματισμούς τους. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν κτιριακά προβλήματα του ΚΑΠΗ καθώς και η έλλειψη τουαλέτας στον 2ο όροφο αλλά και γενικότερα ζητήματα λειτουργίας της δομής. Πέραν των παραπάνω, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μανώλης Τσέπελης, υπενθύμισε στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας την διοργάνωση μιας εκδρομής που είχε αναλάβει ο ίδιος προσωπικά ξυπνώντας τους συγκινητικές αναμνήσεις από τα παλιά. Οι αναμνήσεις όμως, συνοδεύθηκαν και με «ευχαριστίες» για όλα όσα έκανε επί αντιδημαρχίας του ο κ. Τσέπελης, σε ότι αφορά την τρίτη ηλικία και την δημιουργία των δομών στις οποίες περνούν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.