Από 13 μέχρι 22 Μαΐου η πολιτιστική εβδομάδα της «Γέφυρας»

Για δωδέκατη συνεχή χρονιά ο σύλλογος φοιτητών Ξάνθης, «Γέφυρα» θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη του πια πολιτιστική εβδομάδα γιορτάζοντας παράλληλα την συμπλήρωση 25 χρόνων από την ίδρυσή του.

Δώδεκα χρόνια έχουν συμπληρωθεί από την πρώτη χρονιά που ο πολιτιστικός σύλλογος των φοιτητών Ξάνθης, «Γέφυρα» αποφάσισε να ξεκινήσει το εγχείρημα της πραγματοποίησης μίας πολιτιστικής εβδομάδας. Πλέον ο χρόνος των πολιτιστικών και όχι μόνο,  εκδηλώσεων θα διαρκέσει από τις 13 μέχρι και τις 22 Μαΐου περιλαμβάνοντας παράλληλα θέατρο, κινηματογράφο, μουσική, χρώματα, ραδιόφωνο, χορό, παιχνίδι και πολλά ακόμα, φτιαγμένα με κόπο, μεράκι και δημιουργικότητα από τα μέλη του συλλόγου για όλους τους φοιτητές αλλά και τους Ξανθιώτες που θα θελήσουν να τις παρακολουθήσουν.

Μία καλή ιδέα που πλέον έχει εξελιχθεί σε έναν ακόμη πολιτιστικό θεσμό για την πόλη μας και μάλιστα με την αυτοοργάνωση των ίδιων των φοιτητών μέσα από τον σύλλογό τους την «Γέφυρα», που δημιουργεί χρόνο με το χρόνο βαθύτερους δεσμούς μεταξύ της φοιτητικής κοινότητας και της τοπικής κοινωνίας.