Το Σάββατο στην Ξάνθη η 5η Θρακο-Μακεδονική «συνέργεια»

Το Σαββάτο 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη η 5η Θρακο-Μακεδονική Συνέργεια, μια εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με σκοπό τη διαμόρφωση ενδοπεριφερειακής καταναλωτικής συνείδησης και την ανταλλαγή απόψεων.

Στόχος της Περιφέρειας Α.Μ.-Θ. με τη διοργάνωση της συγκεκριμένης έκθεσης, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής και παράλληλα να συμβάλλει στη δημιουργία σημαντικών ευκαιριών για τους συμμετέχοντες, με τη σύναψη εμπορικών συμφωνιών. Μάλιστα για πρώτη φορά θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συναντήσουν εμπορικούς επισκέπτες μετά και από την σχετική εκδήλωση που έγινε από την περιφέρεια στις Βρυξέλλες.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της φετινής «Συνέργειας», πέρα από την παρουσίαση και έκθεση τοπικά παραγόμενων προϊόντων, θα πραγματοποιηθούν ημερίδες για την ενδοπεριφερειακή καταναλωτική συνείδηση και αλληλεγγύη και για ευκαιρίες μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα ενώ επιπλέον, θα υπάρχει και η δυνατότητα να γίνουν επαγγελματικές συναντήσεις μεταξύ των επιχειρηματιών.