Προσλήψεις προκήρυξη 10 θέσεων μόνιμου διοικητικού, νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού (πλην ιατρών) στο νοσοκομείο της Ξάνθης

Εγκρίθηκε από την 4η ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης η προκήρυξη 10 θέσεων μόνιμου Διοικητικού, Νοσηλευτικού και Ιατρικού προσωπικού (πλην ιατρών) για τις ανάγκες του Νοσοκομείου  της Ξάνθης. Σύμφωνα με τον κ. Γερόπουλο  το προσεχές χρονικό διάστημα θα υπάρξει πιο αναλυτική ανακοίνωση με την εξειδίκευση των ειδικοτήτων των θέσεων αυτών.

39 θέσεις προσωπικού έχουν δρομολογηθεί για το νοσοκομείο της Ξάνθης το πρώτο εξάμηνο του 2019 σύμφωνα με τον Διοικητή του νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αχιλλέα Γερόπουλο ενώ τις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιηθεί η προκήρυξη 10 θέσεων μόνιμου προσωπικού που θα αφορά σε διοικητικούς Υπαλλήλους και Νοσηλευτές.

Μάλιστα ο κ. Γερόπουλος τόνισε ότι η αναγκαιότητα σε προσωπικό στο νοσοκομείο της Ξάνθης είναι μεγάλη  και η προσπάθεια που γίνεται αφορά και σε μόνιμο προσωπικό αλλά και σε επικουρικό. Επίσης πλέον έχει εξασφαλιστεί ότι για κάθε γιατρό που φεύγει ή συνταξιοδοτείται θα γίνεται άμεση προκήρυξη της θέσης προκειμένου να μην μένει κενό, με την αναλογία «1 προς 1».