Μήνυμα νίκης έστειλε από την Ξάνθη ο Αλέξης Τσιπρας που προανήγγειλε μόνιμα μέτρα ελάφρυνσης

Μήνυμα νίκης έστειλε από την Ξάνθη ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος την Δευτέρα το βράδυ μίλησε σε έναν ασφυκτικά γεμάτο χώρο εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και προαναγγέλοντας τη λήψη μόνιμων μέτρων για την ελάφρυνση του λαού.

Ομιλία σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στο κλειστό γυμναστήριο στο Εύμοιρο της Ξάνθης πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, ενόψει περιφερειακών και ευρωπαϊκών εκλογών. Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον οποίο χαρακτήρισε γνήσιο εκπρόσωπο των ελίτ και αναφέρθηκε διεξοδικά στην πρόταση μομφής που κατέθεσε η ΝΔ κατά του Παύλου Πολάκη

Παράλληλα μιλώντας για την αντιπαράθεση που είχε ο Παύλος Πολάκης με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, σημείωσε πως «η ψηφοθηρική εργαλειοποίηση της αναπηρίας είναι πιο αποκρουστική από μια άστοχη πολιτική αντιδικία».

Δεν κάνει πρόταση μομφής ο κύριος Μητσοτάκης στην κυβέρνηση. Κάνει ο λαός στον άνθρωπο που θέλει να μας γυρίσει στο ΔΝΤ, στον πολιτικό που πάντα θα συνοδεύουν τρεις λέξεις, Νοvartis, Siemens και off shore συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Ακόμη ο πρωθυπουργός έκανε γνωστή την ανακοίνωση μόνιμων μέτρων και όχι εφάπαξ παροχών σύμφωνα με τον δημοσιονομικό χώρο που δημιουργείται.

Ο κύριος Τσίπρας επισήμανε ακόμη ότι και η Ξάνθη έστειλε μήνυμα νίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ ενθουσιασμένος από τη συμμετοχή και τον παλμό της συγκέντρωσης είπε ότι όλες οι προεκλογικές συγκεντρώσεις είναι μεγαλύτερες από εκείνες του 2015 και σχολίασε με νόημα: «Φανταστείτε να μην μας έδιναν 15 μονάδες πίσω από τη Ν.Δ, πόσα γήπεδα θα γεμίζαμε. Στις εκλογές δεν ψηφίζουν ούτε οι δημοκόποι, ούτε οι δημοσκόποι».

Να σημειώσουμε ότι ο χώρος όπου μίλησε ο πρωθυπουργός ήταν ασφυκτικά γεμάτος ενώ πλήθος κόσμου που δεν χωρούσε στο κλειστό Γυμναστήριο Ευμοίρου παρακολούθησε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο προαύλιο μέσω video wall.