Η αστάθεια του καιρού το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προκαλέσει πονοκέφαλο και δυσφορία στους πολίτες της περιοχής μας

Η αστάθεια του καιρού το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στους πολίτες της περιοχής μας. Ο ήλιος και η βροχή συνεχώς εναλλάσσονται και  ο Μάιος απ’ ότι φαίνεται θα αργήσει μερικές ημέρες ακόμη για να μας δείξει το ζεστό του πρόσωπο.

Με μία ομπρέλα στην μασχάλη και τα γυαλιά ηλίου στην τσάντα οι πολίτες της περιοχής μας προσπαθούν να διαχειριστούν τις συνεχείς αλλαγές της θερμοκρασίας. Μία ήλιος και μια βροχή και απ’ ότι φαίνεται ο Μάιος θα αργήσει να μας δείξει το καλό και ζεστό του πρόσωπο. Οι απότομες αλλαγές στην θερμοκρασία έχουν γίνει ο πονοκέφαλος των πολιτών αφού δεν ξέρουν πώς να ντυθούν και δυστυχώς η αστάθεια στα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Και αύριο Τετάρτη ο καιρός στην περιοχή μας θα είναι βροχερός με μικρά διαστήματα με ήλιο ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής μετεωρικής Υπηρεσίας η αστάθεια του καιρού θα συνεχιστεί και την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Οπότε ας οπλιστούμε με υπομονή για τις επόμενες ημέρες και φυσικά με απαραίτητο αξεσουάρ μας την ομπρέλα μας. Άλλωστε άνοιξη είναι και τα τερτίπια του καιρού είναι κάτι που είτε θέλουμε είτε όχι πρέπει να τα αποδεχτούμε και να περιμένουμε καρτερικά τις ηλιόλουστες μέρες που σίγουρα κάποια στιγμή θα έρθουν.