Σε κλίμα ενθουσιασμού και με πλήθος κόσμου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Ξάνθη για όλους»

Με πλήθος κόσμου και με διάχυτη την έντονη αισιοδοξία της επερχόμενης αλλαγής στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» . Ο επικεφαλής του συνδυασμού Σάββας Μελισσόπουλος μίλησε για το τέλος της εποχής της στασιμότητας, και της μετριότητας. Υποστήριξε πως η Ξάνθη θα πρέπει άμεσα να μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης, συστηματικής και οργανωμένης δουλειάς, με πρόγραμμα, σχέδιο, και λύσεις ρεαλιστικές και κοστολογημένες. Σε κλίμα ενθουσιασμού και με τον κόσμο να δημιουργεί το αδιαχώρητο στον πεζόδρομο της Γεωργίου Σταύρου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ» το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι φίλοι του συνδυασμού αλλά και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ενώ  αμέσως μετά τον Αγιασμό ακολούθησε η ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Ξάνθης Σάββα Μελισσόπουλου. Αποφασισμένος να κάνει την μεγάλη ανατροπή ο Σάββας Μελισσόπουλος  είπε χαρακτηριστικά ότι ξεκίνα μια Νέα Εποχή Δημιουργίας βασισμένη και προσαρμοσμένη στην επιχειρηματικότητα, στην τοπική οικονομία, στον τουρισμό, στον πολιτισμό και στην κοινωνική δικαιοσύνη. Και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι στόχος του είναι να αφήσουμε πίσω τη μιζέρια,  την κατάθλιψη και την απραξία και να δημιουργηθούν εκείνες οι  προϋποθέσεις για  ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες ως Μητροπολιτικός Δήμος του Νομού για την συγκράτηση των υπαρχουσών επιχειρήσεων και θέσεων εργασίας, την τόνωση της επιχειρηματικότητας, την ελάφρυνση των βαρών στους επιχειρηματίες και καταστηματάρχες που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής μας οικονομίας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος μίλησε για την επόμενη μέρα όπου υποστήριξε ότι πρέπει επιτέλους να πάρει μπρος η τοπική οικονομία, ο πολιτισμός, η ανάπτυξη, τα μεγάλα έργα, η κίνηση, η καθημερινότητα και η λειτουργικότητα της πόλης. Και συνέχισε λέγοντας ότι  για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να πάρει μπρος μια νέα και χωρίς εξαρτήσεις δημοτική αρχή. Με συνεννόηση όμως, με κανόνες, με συνεργασίες και κυρίως ενωμένοι όλοι οι ξανθιώτες μαζί!! Μάλιστα μίλησε με καυστικό τρόπο  για τους αφανείς και εμφανείς συνέταιρους οι οποίοι είπε ότι πρέπει να  μείνουν  επιτέλους στο περιθώριο λόγω κούρασης αλλά και λόγω ηλικίας. Ο κ. Μελισσόπουλος στα πλαίσια της ομιλίας του έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στους  νέους  και τόνισε ότι  πρέπει να λάβουν την σκυτάλη  για μια πορεία πραγματικής  αλλαγής και ελπίδας.  Η Ξάνθη δεν ανήκει σε κανέναν πολιτικό, υπουργό, βουλευτή ή κόμμα, είπε χαρακτηριστικά. Τέλος ο επικεφαλής του συνδυασμού Ξάνθη για όλους  κάλεσε τους δημότες να συμπορευτούν όλοι με την νέα γενιά της πόλης μας να φτιάξουν από την αρχή ……μια Ξάνθη για όλους!!!!!!