Με εκδηλώσεις αγάπης έγινε δεκτός στα Κιμμέρια ο Αλέξης Τσιπρας

Στα Κιμμέρια βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στα πλαίσια της περιοδείας του στην περιοχή όπου έγινε δεκτός με ιδιαίτερη θέρμη από τους κατοίκους του οικισμού. Με ιδιαίτερη θέρμη έγινε δεκτός στα Κιμμέρια ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όπου έφθασε γύρω στις τρεις το μεσημέρι. Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν στο δρόμο για να υποδεχθούν τον Αλέξη Τσίπρα προσφέροντάς του μάλιστα λουλούδια από τον κήπο τους. Ακολούθως ο πρωθυπουργός έκανε μια στάση στο σπίτι της υποψήφιας ευρωβουλευτού Μαρίας Τσαμπάζη.

Ακολούθως ο πρωθυπουργός κατευθύνθηκε προς το πολιτιστικό κέντρο όπου κατά την ομιλία του ο πρωθυπουργός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην υποδειγματική συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων, ρομά και μπαλαμών όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ χαραγμένη όπως είπε θα μείνει στην ψυχή του η εικόνα της ηλικιωμένης γυναίκας με την ελληνική σημαία στα χέρια.

Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενους στους πολίτες σημείωσε πως αν για κάτι αισθάνεται ευτυχής είναι να γνωρίζει ότι έβαλε ένα έστω μικρό λιθαράκι για την βελτίωση της ζωής των Ρομά. Ακόμη ο πρωθυπουργός σημείωσε πως υπάρχουν ακόμη συμπολίτες που χρήζουν στήριξης ωστόσο έγιναν κάποια βήματα για μια κοινωνία ισότητας και αλληλεγγύης. Στη συνέχεια ο κύριος Τσίπρας έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στην Μαρία Τσαμπάζη όσο και στην Ουφούκ Μουσταφά. Λίγο πριν αφήσει τον χώρο τα παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου επεφύλαξαν στον πρωθυπουργό μια ευχάριστη έκπληξη.