«Ο Καρκίνος στη ζωή της γυναικάς» το θέμα ημερίδας από την εθελοντική ομάδα υποστήριξης μητρικού θηλασμού και μητρότητας

Την 4η Επιστημονική Ενημερωτική Ημερίδα της διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ξάνθης . Θέμα της  ημερίδας είναι «Ο Καρκίνος στη ζωή της γυναίκας» και θα πραγματοποιηθεί  το πρωί της  Κυριακής  5  Μαΐου στο Επιμελητήριο Ξάνθης.

Με πολλές δράσεις από την ίδρυσή της το 2012 μέχρι σήμερα η Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ξάνθης  έχει καταφέρει να προωθήσει, να υποστηρίξει, να ενημερώσει και να ανταλλάξει πληροφορίες που αφορούν  στην μητρότητα και το μητρικό θηλασμό. Στα πλαίσια των δράσεων της  διοργανώνει μία ακόμη επιστημονική ενημερωτική ημερίδα  με θέμα τον καρκίνο στην ζωή της γυναίκας.

Στα πλαίσια της ημερίδας επαγγελματίες υγείας θα παρουσιάσουν στο ενδιαφερόμενο κοινό αυτό το τόσο ευαίσθητο θέμα μέσα από την ματιά του ειδικού  και  με στόχο  να διαφωτίσει και να ευαισθητοποιήσει όλες τις γυναίκες να κατανοήσουν τον καρκίνο , να ενημερωθούν και να βοηθηθούν μέσα από σωστή πληροφόρηση.

Να σημειώσουμε ότι η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ξάνθης  είναι εθελοντική και μέσω των δράσεών της στηρίζει και προάγει την  αξία  της γυναικείας φύσης, παρέχοντας συνεχή πληροφόρηση, συμπαράσταση και βοήθεια σε θέματα που αφορούν στην εγκυμοσύνη, στον τοκετό και στον θηλασμό.