Δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης : Οι εργασίες επισκευής του συνεχίζονται . Για πόσο άραγε;;

Μετά και τις αργίες του Πάσχα, τα συνεργεία έβαλαν πάλι μπρος στο πολύπαθο Δημοτικό κολυμβητήριο Ξάνθης. Το ερώτημα βέβαια που απασχολεί τους δημότες είναι αν ξεκίνησαν για να συνεχίσουν και φυσικά αν θα δούμε και πάλι κάποια στιγμή το κολυμβητήριο ανοιχτό, γεμάτο με κόσμο και παιδιά να κολυμπούν.

Οι εργασίες τοποθέτησης ειδικών υλικών στην βάση του πισίνας είναι γεγονός και τα συνεργεία έπιασαν και πάλι δουλειά στο δημοτικό κολυμβητήριο της Ξάνθης μετά τις αργίες που προηγήθηκαν  λόγω των ημερών του Πάσχα. Ένας χώρος που δεν θυμίζει σε τίποτα το κολυμβητήριο που φιλοξενούσε τους κολυμβητές και της κολυμβήτριες που καθημερινά γέμιζαν τον χώρο και προπονούνταν για τους αγώνες. Αλλά και τους ενήλικες που χρησιμοποιούσαν την θεραπευτική ιδιότητα του νερού και της κολύμβησης για να ανακουφιστούν από προβλήματα υγείας. Ένας χώρος άθλησης στολίδι που εγκαταλείφτηκε στην μοίρα του και στην απόλυτη ερήμωση για 4 σχεδόν χρόνια.

Τα συνεργεία όμως έπιασαν δουλειά και αυτό είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός που μόνο θετικά το βλέπουμε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχει ταυτόχρονα και η ανησυχία και καχυποψία των πολιτών και δικαιολογημένα  αν είναι ένα πιθανό προεκλογικό πυροτέχνημα που θα σκάσει ίσως αμέσως μετά τις εκλογές. Κοντός ψαλμός αλληλούια.