Παρέμβαση του Σάββα Μελισσοπουλου από τη Σταυρούπολη που αφήνεται στη μοίρα της

Με ένα video από τη Σταυρούπολη, που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα, παρενέβη τις ημέρες του Πάσχα ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος.

Την παρέμβασή του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχίζει ο Σάββας Μελισσόπουλος αυτή τη φορά από την Σταυρούπολη όπου σε βίντεο που ανήρτησε αναφέρει ότι η Δημοτική Αρχή διαχρονικά δεν έδειξε ενδιαφέρον για την περιοχή της Σταυρούπολης και των γύρω οικισμών με αποτέλεσμα να μετατραπεί σε περιοχή γερόντων. Παράλληλα ασκεί κριτική για φτηνά προεκλογικά πυροτεχνήματα ενώ επισημαίνει την ανάγκη να αναδειχθεί η Σταυρούπολη και να υπάρξουν κίνητρα για να παραμείνουν οι νέοι της στην περιοχή. Ειδικότερα στο βίντεο ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη Ξάνθη για όλους βρισκόμενος ακριβώς μπροστά στο παλιό Δημαρχείο αναφέρει:

Βρίσκομαι σε έναν τόπο ευλογημένο που σε άλλες συνθήκες θα έπρεπε να σφύζει από ζωή και τουρισμό. Σε έναν οικισμό απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που σήμερα όμως μοιάζει έρημος, εγκατελειμένος, ξεχασμένος. Η Σταυρούπολη, με όλα τα γύρω χωριά, δεν έλαβε ποτέ από την Δήμο Ξάνθης το ανάλογο ενδιαφέρον και φροντίδα και σήμερα κινδυνεύει να μετατραπεί σε έναν τόπο γερόντων. Οι εγκαταστάσεις που σε κανονικές συνθήκες θα προσέλκυαν αθλητικό και περιηγητικό τουρισμό είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Το παλιό Δημαρχείο αφημένο στην τύχη του. Δεν έχει μετατραπεί σε πνεύμονα σχεδιασμού και ανάπτυξης της περιοχής. Η Τράπεζα Πειραιώς σχεδόν έκλεισε, τα μουσεία της περιοχής υπάρχουν μόνο με τη φροντίδα ιδιωτών και αυτά χωρίς προβολή. Το ταχυδρομείο παραμένει ανοιχτό κι αυτό για πόσο κανείς ακόμη δεν ξέρει. Η όμορφη Σταυρούπολη, μαζί με τους γύρω οικισμούς, απαξιώνεται συνεχώς και αφήνεται στη μοίρα της. Θα συνεχίσουμε να το επιτρέπουμε ρωτά ο επικεφαλής του συνδυασμού. Θα συνεχίσουμε να κλείνουμε τα μάτια και να πιστεύουμε σε φθηνά προεκλογικά πυροτεχνήματα και υποσχέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα; Είμαι εδώ, είμαστε εδώ, διαβεβαιώνει ο κύριος Μελισσόπουλος για να τα αποτρέψουμε αυτά. Όλος ο ορεινός όγκος με επίκεντρο τη Σταυρούπολη θα αλλάξει. Θα αναδειχθούν τα πλεονεκτήματα, θα ενισχυθούν οι δομές και οι υπηρεσίες, θα δοθούν κίνητρα στους νέους να παραμείνουν εδώ και θα ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Η Σταυρούπολη μπορεί και σύντομα θα ξαναγίνει ένας τόπος ζηλευτός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της όπως άλλωστε της πρέπει και όπως της αξίζει καταλήγει στο μήνυμά του ο Σάββας Μελισσόπουλος.