Γλυκόπικρη» γεύση μέχρι στιγμής αφήνει το φετινό Πάσχα στον εμπορικό κόσμο της Ξάνθης

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά με τους καταναλωτές να προχωρούν με εγκράτεια, στα ψώνια που θα πλαισιώσουν το γιορτινό τραπέζι. Η καταβολή των συντάξεων και του δώρου στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα συμβάλει στην αύξηση της κίνησης για τις απαραίτητες αγορές ενώ οι προσιτές τιμές, σύμφωνα με τους εμπόρους, αποδεικνύουν την προσπάθεια που καταβάλλεται για να ανταποκριθούν στην οικονομική δυνατότητα των καταναλωτών.

Γλυκόπικρη» γεύση μέχρι στιγμής αφήνει  το φετινό Πάσχα όσον αφορά την κίνηση της αγοράς της Ξάνθης. Η τοπική αγορά κινήθηκε υποτονικά  και ο εμπορικός κόσμος περιμένει τις δυο ημέρες που έμειναν για να κορυφωθεί η κίνηση και να παρουσιάσει την ανάλογη αύξηση λόγω των εορτών του Πάσχα. Μάλιστα ο κ. Μιλκογλου τόνισε ότι δεν λείπει ο χρόνος από τους καταναλωτές  αλλά το χρήμα. Η ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται στην τοπική αγορά είναι πολλή καλή, υπάρχει επάρκεια στην ποσότητα τους  αλλά  και οι τιμές είναι προσιτές και για όλα τα βαλάντια.

Επίσης  ο κ. Μίλκογλου τόνισε ότι είναι σημαντικό να στηρίζουν οι πολίτες τις μικρομεσαίες τοπικές επιχειρήσεις γιατί δεν είναι απρόσωπες και υπάρχει η άμεση επαφή με τον καταναλωτή.  Τέλος να υπενθυμίσουμε και το ωράριο των καταστημάτων για τις ημέρες που απέμειναν μέχρι την αργία της Κυριακής του Πάσχα και φυσικά της Δευτέρας που επίσης είναι επίσημη αργία και όλα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.