Επάρκεια αγαθών και καλές τιμές συνθέτουν το σκηνικό της αγοράς κρέατος στη δημοτική αγορά της Ξάνθης

Επάρκεια αγαθών και καλές τιμές συνθέτουν το σκηνικό της αγοράς κρέατος στη Δημοτική αγορά της Ξάνθης, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα. Όλα τα προσφερόμενα είδη κρέατος  είναι από ντόπιους παραγωγούς και οι τιμές των αμνοεριφίων κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα.

Έτοιμη είναι  η δημοτική  αγορά της πόλης μας να υποδεχτεί τους καταναλωτές ενόψει του  Πάσχα. Στόχος όλων να έχουν οι καταναλωτές τα καταλληλότερα κρέατα και γαλακτοκομικά προϊόντα για το Πασχαλινό τραπέζι.  Οι τιμές, τόσο στην αγορά κρέατος όσο και στα υπόλοιπα προϊόντα κυμαίνονται σε προσιτά επίπεδα ενώ ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι από την Μεγάλη Τετάρτη που θα δοθούν και οι συντάξεις η κίνηση θα παρουσιάσει άνοδο, ενώ μέχρι και την Μεγάλη Τρίτη η πλειοψηφία των καταναλωτών αρκείται σε διερευνητικές ματιές.

Πάντως οι υπεύθυνοι των σωματείων κρεοπωλών και κτηνοτρόφων εφιστούν την προσοχή των καταναλωτών και ζητούν από την πολιτεία να εντείνει τους ελέγχους που πραγματοποιούνται στην αγορά, καλώντας μάλιστα τους πολίτες να δώσουν την «ψήφο» εμπιστοσύνης τους στα ελληνικά προϊόντα, αλλά και να είναι «καχύποπτοι» ως προς την ποιότητα προϊόντων που πωλούνται σε σημαντικά χαμηλές τιμές.