Με κοινή γλώσσα τη μουσική τα παιδιά των μουσικών σχολείων κατάφεραν για 6η χρονιά να συνυπάρξουν σε ένα υπέροχο μελωδικό ταξίδι

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου το φεστιβάλ των Μουσικών Σχολείων “Ξάνθη Πόλις Ονείρων” που διοργανώθηκε για 6η χρονιά στην Ξάνθη. Ένα πενθήμερο μουσικής  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι οι ξανθιώτες με τα παιδιά των μουσικών σχολείων  να συμμετέχουν στα βιωματικά εργαστήρια, να τραγουδούν, να ερμηνεύουν και να παρουσιάζουν  δείγματα της αξιόλογης δουλειάς τους , που πραγματικά ήταν ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής και ποιότητας.

Με κοινή γλώσσα τους την μουσική τα παιδιά των μουσικών σχολείων κατάφεραν για 6ησυνεχόμενη χρονιά να συνυπάρξουν σε ένα μελωδικό  ταξίδι  που μάγεψε το κοινό της πόλης μας και μας θύμισε αξέχαστα τραγούδια από τον  ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο.

Χίλιοι μαθητές  κατάφεραν να βρουν την κοινή τους γλώσσα και να δουλέψουν για τον κοινό τους σκοπό και φυσικά να  παράγουν αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα. Τα παιδιά και οι υπεύθυνοι καθηγητές και μουσικοί  ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά για να συνεχίσουν να προσφέρουν απλόχερα στιγμές που θα παραμείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όλων των θεατών.