Ορισμένοι τάζουν διορισμούς παίζοντας με την ανάγκη των δημοτών

Εντείνει τις επαφές του με πολίτες ο Σάββας Μελισσοπουλος

Φορείς αλλά και οικισμούς επισκέπτεται ο Σάββας Μελισσόπουλος εντείνοντας τον προεκλογικό του αγώνα αφού λίγες μόνο ημέρες έμειναν από την εκλογική αναμέτρηση για τον δήμο Ξάνθης.

Λιγότερο από ενάμισυ μήνας έμεινε για την προσφυγή στις κάλπες και οι υποψήφιοι πυκνώνουν τις επαφές τους ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.  Στα πλαίσια αυτά σειρά συναντήσεων με φορείς αλλά κυρίους με δημότες έχει και ο επικεφαλής της παράταξης Ξάνθη για όλους Σάββας Μελισσόπουλος.

Ορισμένοι τάζουν διορισμούς παίζοντας με την ανάγκη των δημοτών

Αναφορικά με τα όσα κυκλοφορούν περί προεκλογικές υποσχέσεις για διορισμούς την επομένη των εκλογών ο κύριος Μελισσόπουλος σημειώνει πως δυστυχώς κάποιοι παίζουν με την ανάγκη των δημοτών αφού καμία πρόσληψη δεν μπορεί να γίνει εάν δεν περάσει πρώτα από το ΑΣΕΠ

Οι φήμες πάντως για προεκλογικές υποσχέσεις για διορισμούς εντείνονται όλο και περισσότερο, όπως εντείνονται και οι καταγγελίες γι αυτές τις πρακτικές. Καλό λοιπόν θα είναι εάν όντως κάτι τέτοιο συμβαίνει οι δημότες να γνωρίζουν καλά πως πλέον με το νέο θεσμικό πλαίσιο ακόμη και οι συμβάσεις ορισμένοι χρόνου περνούν από το ΑΣΕΠ και κανένας δήμαρχος ή υποψήφιος σύμβουλος δεν μπορεί να διορίσει προσωπικό στους δήμους.