Εκλογές στον κυνηγητικό σύλλογο Ξάνθης

Την περασμένη Δευτέρα συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, μετά και τις αρχαιρεσίες που έγιναν στον σύλλογο την περασμένη Κυειακή. Πρόεδρος επανεξελέγη ο Λοΐζος Σερραίος για μία ακόμη θητεία, με αντιπρόεδρο τον Καρά Οσμάν Σινάν, γενικό γραμματέα τον Χαράλαμπο Χόχολη και κοσμήτορα τον Σταύρο Βλαχόπουλο.

Αρχαιρεσίες είχαμε την περασμένη Κυριακή στον Κυνηγετικό Σύλλογο Ξάνθης, με την ετήσια τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου να πραγματοποιείται το πρωί της Κυριακής από τις 9 μέχρι και τις 10:30 την οποία ακολούθησε η εκλογική διαδικασία η οποία διήρκεσε μέχρι τις 7 το βράδυ και στην οποία συμμετείχαν 507 από τα 1.593 εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου. Στο σύνολο βρέθηκαν 502 έγκυρα και 2 άκυρα ψηφοδέλτια ενώ πρώτος σε ψήφους ήταν ο επανεκλεγής πρόεδρος Λοΐζος Σερραίος με 428 ψήφους, τον οποίο ακολούθησε ο Γιώργος Τσιλιγγίρης με 384 ψήφους.

Στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης, σύμφωνα με τον πρόεδρό της, θα είναι η βελτίωση των βιοτόπων στο νομό μας, η πάταξη της λαθροθηρίας καθώς και η ίδρυση κυνηγετικού μουσείου. Παράλληλα όμως ολοκληρώθηκε και μία ακόμη δράση του συλλόγου που αφορούσε στην περισυλλογή χρησιμοποιημένων καλύκων για την ανακύκλωσή τους, μετά και την λήξη της τελευταίας κυνηγετικής περιόδου.