Συνεληφθη συμμορία τεσσάρων δραστών που διέρρηξαν πριν δυο χρόνια περίπου εγκαταστάσεις επιχείρησης στη χωριστή Δράμας

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, κλοπή χρηματοκιβωτίου και 2 κυνηγετικών όπλων από επιχείρηση στη Χωριστή Δράμας, που διαπράχθηκε τον Δεκέμβρη του 2017.

Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις (4)άνδρες, ηλικίας 43, 35, 27 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για συμμορία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Πιο συγκριμένα συνελήφθησαν , σε οικισμούς της Ξάνθης, από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, οι δύο από τους δράστες, ηλικίας 27 και 43 ετών, καθώς και ένας 51χρονος , ο οποίος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων.  Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, οι παραπάνω τέσσερις δράστες, ηλικίας 43, 35, 27 και 22 ετών, βραδινές ώρες της 11ης Δεκεμβρίου του 2017, διέρρηξαν τις εγκαταστάσεις επιχείρησης στη Χωριστή Δράμας και αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους, δύο κυνηγετικές καραμπίνες και ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.