Στην δημοτική αγορά της Ξάνθης βρέθηκε ο Κώστας Κατσιμιγας

Στην Ξάνθη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστας Κατσιμίγας, ο οποίος επισκέφθηκε την δημοτική αγορά της πόλης όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες και καταναλωτές.

Στο πλαίσιο των περιοδειών του που ακολουθεί την παρουσίαση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού του, ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ Κώστας Κατσιμίγας βρέθηκε στην Ξάνθη όπου επισκέφθηκε  την δημοτική αγορά, την δημόσια οικονομική υπηρεσία Ξάνθης καθώς και  το τοπικό  ψυχολογικό κέντρο. Οι συναντήσεις του κυρίου Κατσιμίγα με φορείς αλλά και πολίτες θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες με επισκέψεις του στις υπόλοιπες πόλεις της περιφέρειας.

Σε χαμηλούς τόνους αλλά με έντονη δραστηριοποίηση συνεχίζει την προσπάθειά του ο συνδυασμός «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία», με τον κύριο Κατσιμίγα να επιλέγει τον γόνιμο διάλογο και την επιχειρηματολογία απέναντι στις φιέστες και την στείρα αντιπαράθεση προκειμένου να περάσει τα δικά του μηνύματα στους πολίτες της περιφέρειας ΑΜΘ, ενόψει των περιφερειακών εκλογών του Μαΐου.