3η Εθελοντική αιμοδοσία από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 12ου δημοτικού σχολείου Ξάνθης την Τετάρτη 20 Μαρτίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με  τον Σύλλογο  Διδασκόντων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ξάνθης και με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ», συνδιοργανώνουν την 3η εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019  από τις 09:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι στον χώρο του 12ου Δημοτικού Σχολείου. Σύνθημά τους «Κάθε σπίτι μαθητή κι ένας αιμοδότης».

Η 3η εθελοντική αιμοδοσία που έχει γίνει πλέον θεσμός για το 12ο δημοτικό σχολείο Ξάνθης είναι αφιερωμένη, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στην εκλιπούσα  δασκάλα  Μαρία Ιωσηφίδου ως ένδειξη μνήμης και αγάπης.

Στην δράση αυτή, συμμετέχουν μέσω του προγράμματος «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΡΩ» το 5ο , 6ο και 9ο Νηπιαγωγεία Ξάνθης που μοίρασαν στην κεντρική πλατεία τη Δευτέρα το πρωί ενημερωτικά έντυπα, καθώς και το Δημοτικό Σχολείο Εξοχής που θα παραβρεθεί στην Αιμοδοσία, για να αιμοδοτήσουν δάσκαλοι και να μάθουν τα παιδιά την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας, προσφέροντας στους εθελοντές αιμοδότες αναμνηστικά φτιαγμένα από τα παιδιά. Οι πόρτες του σχολείου θα είναι ανοιχτές και για τους κατοίκους και εθελοντές του συνοικισμού της περιοχής μας, αν μπορούν και επιθυμούν και αυτοί να αιμοδοτήσουν.