Τρεις οι προτεραιότητες στη συγκρότηση του συνδυασμού του Σάββα Μελισσοπουλου

Σε τρεις άξονες και προτεραιότητες βασίστηκε η επιλογή των ανθρώπων που πλαισιώνουν τον συνδυασμό Ξάνθη για όλους εκ των οποίων οι πρώτοι 54 παρουσιάστηκαν την Τετάρτη το βράδυ σε μια χαλαρή βραδιά με τους δημοσιογράφους από τον επικεφαλής Σάββα Μελισσόπουλο σε γνωστή ταβέρνα της πόλης.

Για την δεύτερη σημαντική στιγμή της διαδρομής της Δημοτικής Κίνησης Ξάνθη για όλους μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης Σάββας Μελισσόπουλος με αφορμή την παρουσίαση των πρώτων 54 ονομάτων που στελεχώνουν τον συνδυασμό μεταξύ των οποίων και ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Άγγελος Σαββανίδης που είχε χάσει με μικρή διαφορά από το Φίλιππο Αμοιρίδη

Σε ότι αφορά στην στελέχωση του ψηφοδελτίου σύμφωνα με τον κύριο Μελισσόπουλο κυριάρχησαν τρεις άξονες και προτεραιότητες. Οι υποψήφιοι, οι οποίοι όπως σημείωσε ο κύριος Μελισσόπουλος δεν έχουν μεγάλη προϋπηρεσία ούτε στα αυτοδιοικητικά ούτε στα κοινά της πόλης, προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, από την Αριστερά μέχρι το συντηρητικό χώρο και είναι αντιπροσωπευτικοί σε ηλικίες, από φοιτητές μέχρι συνταξιούχους. Σε επίπεδο επαγγελματικών δραστηριοτήτων συμμετέχουν ιδιωτικοί υπάλληλοι, μηχανικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες, δικηγόροι, εκπαιδευτικοί  και άλλοι.