Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Ξάνθη την Παρασκευή

Την αναβληθήσα λόγω κακοκαιρίας επίσκεψή του στην Ξάνθη θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα επισκεφθεί την Ξάνθη ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα πραγματοποιήσει την ίδια μέρα στις 18:30 ανοιχτή ομιλία σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης ενώ αναμένεται να επισκεφθεί τόσο οικισμούς όσο και το εμπορικό κέντρο της πόλης και να έχει επαφές τόσο με στελέχη όσο και με πολίτες της Ξάνθης.

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις 20 Μαρτίου, στον βόρειο Έβρο θα περιοδεύσει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος. Στις 30 του μήνα, ο επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, επίσης συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές και στελέχη του κόμματος.