Πολύς κόσμος και στην καρναβαλική παρέλαση του Πολυσιτου

Σε όλο το νομό γιορτάσθηκε  η Καθαρά Δευτέρα αφού από άκρη σε άκρη στήθηκε ένα λαϊκό γλέντι που με σύμμαχο τον καλό καιρό κατάφερε να συγκεντρώσει πολλούς επισκέπτες. Η καρναβαλική παρέλαση του Πολυσίτου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Καθαράς Δευτέρας έδωσε το σήμα για την επίσημη έναρξη της σαρακοστής. Η παρέλαση, κατάφερε να προσελκύσει πλήθος πολιτών από όλο τον νομό, αλλά και να τους διασκεδάσει με τον δικό της κωμικό τρόπο.

Ο πολύ καλός καιρός στάθηκε σύμμαχος του δήμου Αβδήρων και των πολιτιστικών συλλόγων που στηρίζουν την καρναβαλική παρέλαση που γίνεται ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας στον οικισμό του Πολυσίτου με αποτέλεσμα η 56η παρέλαση που έγινε φέτος να συγκεντρώσει πολύ κόσμο που διασκέδασε και γέλασε με την σάτιρα της επικαιρότητας που προβλήθηκε από τα άρματα της παρέλασης φεύγοντας μουτζουρωμένος μεν αλλά και ικανοποιημένος

Στις εκδηλώσεις του Πολυσίτου αλλά και των άλλων οικισμών παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης ο οποίος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τον παλμό τους αλλά και από την συμμετοχή του κόσμου σε αυτές και ειδικά στον Πολύσιτο από όπου και ο ίδιος έφυγε… μουτζουρωμένος! Παραδοσιακά εδέσματα, κέφι, χορός και μουσική κυριάρχησαν στις εκδηλώσεις του δήμου Αβδήρων με τους οικοδεσπότες και τους επισκέπτες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την 57η Μουτζουροδευτέρα και την επόμενη χρονιά ευχόμενοι σε όλους Καλή Σαρακοστή.