Όταν ο Δ. Σταροβας και ο Σ. Παναγιωτόπουλος συνάντησαν τον Διόνυσο – Σάββατο 09 Μαρτίου ο χορός του συλλόγου Διόνυσος

Ο πολιτιστικός σύλλογος Διόνυσος διοργανώνει όπως κάθε χρόνο τον αποκριάτικο χορό του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 9 το βράδυ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Διογένης. Η έκπληξη της φετινής διοργάνωσης είναι η παρουσία των δυο δημοφιλών καλλιτεχνών Δημήτρη Σταρόβα και Στάθη Παναγιωτόπουλου που με το ιδιαίτερο χιούμορ τους και τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες θα προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά.

 Ο αυτοσαρκασμός και το χιούμορ που χαρακτηρίζει τα μέλη του συλλόγου Διόνυσος θα πλαισιωθούν και από δυο ιδιαίτερες καλλιτεχνικές φυσιογνωμίες αυτές του Δημήτρη Σταρόβα και Στάθη Παναγιωτόπουλου. Γιορτάζοντας τα 20 χρόνια διοργάνωσης της συγκεκριμένης εκδήλωσης  οι ιθύνοντες του πολιτιστικού συλλόγου Διόνυσου ετοίμασαν μία επετειακή βραδιά που θα κρύβει εκπλήξεις, χορό, σάτιρα και πολύ τραγούδι.

Άλλωστε τα μέλη του συλλόγου οφείλουν να τιμήσουν και το όνομα που φέρουν αυτό του Θεού Διόνυσου που ήταν μια μυθική Θεότητα της Αρχαίας Ελλάδας, γνωστός ως ο Θεός του κρασιού και του γλεντιού. Μία διοργάνωση που κάθε χρόνο προσφέρει απλόχερα στο κοινό της Ξάνθης και φυσικά στα μέλη του συλλόγου Διόνυσος μία βραδιά ξεχωριστή όπου το κέφι και ο αυτοσαρκασμός έχουν την τιμητική τους.