Την Κυριακή στην καπναποθήκη Π η παρουσίας της δημοτικής παράταξης «πολίτες για την Ξάνθη»

Η παρουσίαση της δημοτικής παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου στην Καπναποθήκη Π από τον επικεφαλής Γιώργο Χατζηθεοδώρου αλλά και τους συνεργάτες προκειμένου οι πολίτες που  θέλουν έναν άλλο δήμο να έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις θέσεις του συνδυασμού και να καταθέσουν τους προβληματισμούς τους.

Ο διαφορετικός τρόπος πολιτεύεσθαι ήδη έχει γίνει εμφανής από τον Γιώργο Χατζηθεοδώρου ο οποίος ξεκίνησε το άνοιγμα στην κοινωνία. Αυτό την νέα λογική μεταφέρει και στην παρουσίαση της δημοτικής παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη η οποία θα γίνει την Κυριακή στις επτά το απόγευμα στην Καπναποθήκη Π όπου δεν θα κυριαρχήσει η από καθέδρας ομιλία του επικεφαλής ως είθισται αλλά εστιάζει στη συμμετοχή των πολιτών που αποτελεί άλλωστε και τον στόχο της παράταξης.

Μια πραγματικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση που αφορά όλους τους πολίτες που ανησυχούν για αυτό τον δήμο αφού η θέση και η άποψη συμβάλλει στην συγκρότηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος που θα πηγάζει από τους ίδιους τους δημότες άσχετα εάν στηρίζουν ή όχι τον συγκεκριμένο συνδυασμό.